Hotel i Verona

Hotel Porta Palio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger uden for bymuren, men man kan gå ind til arenaen på ca. 15 min. Hvis man ikke vælger at spise på én af de mange restauranter inde i centrum, kan man i stedet spise i hotellets restaurant, hvor man i sommerperioden kan sidde udendørs i gårdhaven.

Folkelige Piazza San Zeno

Hotellet ligger i gåafstand til det hyggelige og ny renoverede (2009) torv Piazza san Zeno, hvor der er flere restauranter og barer. Lige overfor hotellet er der et offentligt svømmebassin, hvis man skulle få lyst til at køle sig i de varme sommermåneder. Det tager ca. 15 minutter at gå til Veronas historiske centrum fra hotellet.

Læs mere om Hotel Porta Palio

Parkering

Hotellet tilbyder desuden garage og privat parkering med plads til busser, lounge med bar, træningslokale samt mødelokale til 30-40 personer.

Spis i hotellets restaurant

Bag hotellet ligger restauranten ’ Lido di Verona’, hotellets egen restaurant. Her serveres traditionelle retter fra Verona og regionen Veneto i et hyggeligt lokale med venlig betjening. I sommerhalvåret kan man spise i restaurantens dejlige gårdhave. Selvom Verona er fuld af fine restauranter, så er ’Lido di Verona’ et besøg værd.

Værelser med aircondition

Værelserne er pænt og moderne indrettet, og de råder over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition samt badeværelse med hårtørrer. Samtlige værelser og øvrige lokaler er desuden handicapvenlige. Hotellet ligger ud mod en stor trafikeret vej, men alle værelserne er lydisolerede. Alle værelser er for ikke-rygere. Hvis morgenmaden ikke er inkluderet i værelsets pris, men når du er fremme kan du beslutte, om du vil spise den på stedet og vælge mellem den italienske udgave (en kop kaffe / cappuccino og én croissant) ) eller sidde i morgenmadsstuen og have adgang til den store buffet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Martini

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Anbefalinger til dig

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Ca' dell'Orto

Verona, Veneto

Albergo Al Castello

Verona, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

search map