Hotel i Verona

Hotel Piccolo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Piccolo er et 3-stjernet hotel med god beliggenhed for dig, der vil se Verona og eventuelt opleve en opera under din ferie i Italien. Hotellet har døgnreception, som findes i Hotel Martini i samme bygning, mødelokaler, garage samt moderne træningslokale med tilhørende sauna.

God beliggenhed

Hotellets beliggenhed er meget fordelagtig, eftersom den togstation, hvorfra man kan komme til Veronas lufthavn, ligger kun 450 meter fra hotellet. Stadion ligger 800 meter herfra og det historiske centrum ca. 1 kilometer væk. Det er let at komme hertil i bil og det er lige så let at gå herfra ind til centrum.

Læs mere om Hotel Piccolo

Du vælger på stedet om du ønsker morgenmad

Hotellet har i alt 42 værelser fordelt på 3 etager, i en bygning uden elevator. Alle værelserne er udstyret med satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er udelukkende ikke ryger-værelser, som alle er moderne og pænt indrettede. Morgenmaden er ikke inkluderet i værelsets pris, men når du dukker op, kan du beslutte, om du vil spise den på stedet og vælge mellem den italienske udgave (en kop kaffe / cappuccino og én croissant) eller sidde i morgenmadsstuen og have adgang til den store buffet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Martini

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel Laura Christina

Malcesine, Veneto

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Populært i Veneto

search map