Hotel i Verona

Hotel Mastino

Den lille Spa på søsterhotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Storbyferie i Verona

Verona er ikke det mest oplagte valg til en storbyferie i Italien. Men efter Rom, Firenze, Venedig og Milano, er det ikke utænkeligt, at du alligevel vil overveje netop denne skønne stad. Hvis ikke du allerede har været der, er det helt klart et af de steder, som vi vil give en meget varm anbefaling. Hvad enten du kommer fra nord, syd, øst eller vest, er det svært at komme uden om Verona, så sørg for at sætte tid af til et stop. Det vil du ikke fortryde.

Opera under den fløjlsbløde stjernehimmel

Vælger du at bo på Hotel Mastino, er du så tæt på centrum og den gamle romerske Arena, som du næsten kan komme. Har du valgt at aflægge dit besøg om sommeren, er det et must at overvære en af de mange legendariske operaforestillinger. Selv om du ikke er til opera, må du endelig ikke snyde dig selv for den oplevelse, det er at sidde under den stjernebesatte nattehimmel i den gamle Arena. Hvis sten kunne tale, ville du her få fortællinger nok til mange liv, men det vil vi overlade til din fantasi. Nyd i stedet et godt glas vin på Piazza Bra efter aftenens forestilling, og glæd dig over, at du kun er ca. 3 minutters gang fra din bløde seng…

Læs mere om Hotel Mastino

Romantik i verdensklasse

Verona kaldes også det ”lille Rom” og tilbyder et hav af spændende attraktioner, som nemt kan fylde dit program i en dag eller to. Foruden de mange hyggelige pladser, de gode restauranter, caféer og shopping, byder Verona også på romantik i verdensklasse. Tænk bare på historien om Romeo og Julie, og netop her i Veronas centrum finder du Julies hus med den berømte balkon.

3-stjernet service

Hvad enten du kommer til Verona på forretningsrejse eller som almindelig turist, vil hotel Mastino være et godt valg. Dels på grund af den super centrale beliggenhed, men også fordi hotellet tilbyder god 3-stjernet kvalitet og en afslappet atmosfære. Du kan gå til hele det historiske centrum og befinder dig kun 3 minutters gang fra selveste Piazza Bra, hvor du finder et fantastisk udvalg af restauranter, bar’er og butikker, så det er ikke noget problem, at hotellet kun serverer morgenmad.

Bo lige i smørhullet

Den super centrale beliggenhed gør, at Hotel Mastino har valgt at udnytte den sparsomme plads til hotelværelser. Så ud over den lille reception, morgenmadsrestauranten og en beskeden bar, skal du ikke forvente de store fælles opholdsrum, men hvad gør det, når ”hele verden” ligger for dine fødder. Der er wifi på hele hotellet, og parkering er muligt i en nærliggende garage mod betaling på knapt 20 euro om dagen. Mod betaling er der mulighed for at benytte et lille wellness center med begrænsede fitnessfaciliteter på et nærliggende søsterhotel.

Vælg mellem værelser og lejligheder

Hotellet har i alt 54 værelser, som er fordelt i flere bygninger. Værelserne, som findes i flere forskellige kategorier varierer både i størrelse og indretning, men holder en pæn 3-stjernet standard for storbyhoteller. Economy-værelserne er de mindste og mest beskedne og har en fransk seng. Alle værelser har som minimum privat bad med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer, wifi, minibar, aircondition, værdiboks og satellit TV.
Hotellet har også et par enkelte lejligheder, som ligger i en bygning ca. 400 meter fra hotellet. De er pænt indrettet med et eller to soveværelser. Der er en lille opholdsafdeling med køkkenniche, som er skjult bag skabslåger, og de største har også en sovesofa til 2 personer.

Læs om værelserne på Hotel Mastino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map