Hotel i Verona

Hotel Leopardi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Selvom Hotel Leopardi ikke er et hotel vi synes egner sig til længere ophold, har man her alt hvad et godt turistklasse hotel skal tilbyde. Der er 20 min gang til det historiske centrum af Verona, og gider du ikke gå kan du nemt hoppe på bussen som stopper 200 m fra hotellet. En taxi vil koste ca 10 euro.

Du har ikke tid til at kede dig i Verona

Der er nok at se på i Verona til et par dages besøg - og mere. Opera i Arenaen i sæsonen er en stor oplevelse. Husk at bestille billetter i god tid! Der er shuttlebus til og fra hotellet på operaaftener.

Og er du ikke til opera byder Verona på masser af andre oplevelser. På Piazza delle Erbe, som er byens pulserende og hyggelige centrum, finder du mange af byens historiske vartegn. Her er også fast markedsplads og hyggelige terrasser hvor du kan sidde og nyde livet strømme forbi.

Det er også her i centrum du finder Casa di Giulietta (Julies hus). Romeo og Julies historie, som udspillede sig i Verona, er verdenskendt og huset opsøges til stadighed af romantiske sjæle fra alle verdenshjørner.

Læs mere om Hotel Leopardi

Hotel Leopardi har et lille hyggeligt wellness center med sauna og tyrkisk dampbad. Et skønt steed at slippe dagens trængsler og ømme fødder. Og hører du til dem der kan lide at være aktive også på din ferie, er der på Hotel Leopardi også et mindre fitness rum til din rådighed.

I restauranten La GInestra kan du nyde retter fra middelhavs køkkenet både til frokost og til middag. Og har du spist for meget af det gode mad, kan du snuppe en kaffe med avec eller en bitter i baren bagefter. Der er gratis parkering på hotellet.

Klassisk indretning

Der er 81 værelser på Hotel Leopardi. Alle med telefon, tv, radio, minibar, aircondition, hårtørrer og badeværelse med brus eller karbad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Palazzo Victoria

Verona, Veneto

Hotel Firenze

Verona, Veneto

Boffenigo Small and Beautiful Hotel

Costermano del Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

search map