Hotel i Verona

Hotel Italia

Firesengsværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Italia ligger i kort afstand fra Veronas centrum og seværdigheder og fra Arena samt med at det er muligt at komme frem til hotellet i bilen uden at køre i byens miljøzone. Er du i Verona på forretningsrejse så er der 5 km til messecenter og lige så meget til stationen Porta Nuova.

Terrasse og garage giver fordele

På hotellet er der reception, morgenmadsrestaurant, garage og et lille konferencerum til højst 60 personer. På bagsiden af hotellet er der en hyggelig nybygget terrasse med liggestole. Hotellets restaurant åbnes kun ved bestilling på minimum 20 gæster og er derfor mere egnet til forretningsmiddage men i de omkringliggende gader er der flere spisesteder man kan benytte sig af.

Læs mere om Hotel Italia

Rummelige værelser med aircondition

Hotellets 55 værelser er fordelt på 4 etager og råder over aircondition, minibar, værdiboks, telefon, satellitfjernsyn, opkobling til internet samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Superiorværelserne er noget større og indrettet med større opmærksomhed på detaljer. Der findes endvidere en række værelser til 4 personer som ligger under taget. De er ikke særlig lyse, men til gengæld er der mulighed for at en hel familie kan sove sammen.

Læs om værelserne på Hotel Italia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map