Anmeldelser af Hotel Giulietta e Romeo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Giulietta e Romeo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Giulietta e Romeo som ligger i Verona. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Giulietta e Romeo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Giulietta e Romeo

Fantastisk beliggenhed. Pænt og rent, rigtig venlig personale og god morgenmad!

Hotel Giulietta e Romeo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Giulietta e Romeo
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lene og rejsefællen fra Værløse boede på Hotel Giulietta e Romeo i Verona fra d. 19. til d. 22. august 2011.

Turen gik fint. Det er et dejligt hotel og det ligger perfekt i forhold til operaen. Meget fin service!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 9 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Addi og hendes mand fra Hillerød boede på Hotel Giulietta e Romeo i Verona fra d. 16. til d. 21. juli 2008.

Hotel Giulietta e Romeo var rigtig hyggeligt, charmerende og fantastisk velbeliggende i Vicolo Tre Marchetti, en dejlig lille sidegade til Piazza Bra, så nærmere centrum kunne man ikke befinde sig. Standard og service var helt i top på en personlig måde, som fik os til at føle os hjemme. Ved ankomsten afleverer man sin bilnøgle, og hotellet sørger for, at bilen bliver bragt i garage og iøvrigt står til disposition, når man ønsker. Mod en mindre ekstrabetaling fik vi et værelse med terrasse med udsigt over byen. Vi betalte pr. nat DKR. 1885,- incl. garage, men det var i modsætning til Hotel Touring pengene værd.
Vi fandt 2 anbefalelsesværdige restauranter i Verona. Absolut toppen var "Osteria Sgarzarie", Corte Sgarzarie 14, hvor vi fik de lækreste retter, vi overhovedet indtog på denne ferie. Nævnes kan revet, røget hestekød på en bund af rucola og parmesan, pasta med rigelige trøfler, tun stegt helt perfekt (rød!) med kartoffeltern, tomatconfit og peberrodscreme, jordbær vendt i en gammel fin balsamico og anrettet i sprøde mandelkurve. Alt i alt for 2 forretter, 2 hovedretter, 2 desserter, en god riserva-vin og en excellent dessertvin, vand og cafe, 124 euro (DKR 930), og det måltid var alle pengene værd. En anden god restaurant er "La Taverna di via Stella", Via Stella 5. Igen meget hyggeligt, lokalt med rigtig god mad. For 2 forretter, 2 hovedretter, vin og vand 74 euro (DKR 555).
Herudover spiste vi p.g.a. In-Italia's charmerende anmeldelse på "Trattoria Tre Marchetti" i vores egen lille gade. Claus Rantzau besøgte den i april 2004 og skrev i sin anmeldelse meget blomstrende om såvel den gode kulinariske oplevelse, masser af smag, flot anrettet, som den originale, utraditionelle, men charmerende vært Roberto. Jeg er ked af at sige det Claus, men oplevelsen var på alle måder den dårligste restaurantoplevelse, vi havde i år, men til gengæld den dyreste! Den berømte Roberto var en selvglad, oppustet, overlegen nar, der dårligt gad nikke venligt til sine gæster. Vores pastaretter var ganske uinteressante og den så rosende omtalte osteplatte var den kedeligste, jeg endnu har set, såvel smag som anretning. For 2 primi og 2 osteanretninger, vin og vand måtte man erlægge 130 euro (DKR 983), og så havde de den frækhed at beregne sig 10 euro for coperto og 13 euro for servizio. Uopfordret at tillægge regningen servizio, er en overlegenhed, som vi ikke har mødt andre steder i Italien, selv de fineste steder. Sorry Claus, men her uddeles både ris og ros!

Det var dette års oplevelser i Italien, i hvertfald dem af dem, som I måske kan have nytte af,
men vi vender tilbage næste år, for vi har, som alle tidligere år, været glade og tilfredse med jeres service og rådgivning (og vi kan jo ikke være enige om alting, vel Claus!)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Else-Marie og mand boede på Hotel Giulietta e Romeo i Verona fra d. 21. til d. 25. juni 2008.

Vort ophold i Verona forløb til fuld tilfredshed.
Byens centrale del er smuk, omgivet af Adige og meget interessant med sin historie og alle sine dejlige gamle bygninger.
Vort logi på Hotel Giulietta e Romeo svarede til vore forventninger. Værelset var hyggeligt, rent, veludstyret og med nødvendig aircondition. Hotellets personale er venligt og morgenbuffeten alsidig.
Beliggenheden betaler man for; men så bor man også midt i det hele og kan nå alle hjørner til fods. Der er kun 100 m til arenaen.
En rundtur med en kommunal sightseeingbus kan bookes på hotellet; men efter forgæves venten i ½ time på afgangsstedet tæt ved turistinformationen, søgte vi sammen med andre ventende til en to-etagers privat bus med fri af- og påstigning ved faste stoppesteder indenfor 4 timer. Turen giver et godt overblik over Verona.
Vi oplevede 2 operaer i arenaen: Tosca og Nabucco. Det var en stor og imponerende oplevelse og rejsens egentlige mål. Hotellet betingede sig, at vi tog 4 overnatninger i stedet for de ønskede 3, men der var ikke spor for megen tid til alle Veronas tibud.
Min mand har cøliaki, hvilket betyder, at han ikke kan tåle gluten, så vi havde hjemmefra medbragt brød, som vi fik lov at opbevare i værelsets minibar. På hotellet fik vi oplyst, at Ristorante Michelangelo på Via Carducci 34 som den eneste i byen serverer glutenfri kost. På nettet står den ikke som glutenfri, og desværre nåede vi kun at se den uden for åbningstiden.
Tre Marchetti ca. 60 m fra hotellet besøgte vi. Her var maden god og rigelig, og værten i de røde sko var ret underholdende.
Osteria al Duca, Via Arche Scaligeri, billigt og simpelt, men autentisk, overraskede med et hyggeligt og rent lokale, stofdug og servietter over brødkurvene. Maden var meget enkel, men rigelig. Toilettet var et hul i gulvet, og min mands kommentar var, at han var glad for ikke at have set køkkenet, før vi spiste. Nok et sted, man kun kommer en gang. Søgningen er dog sådan, at der ville være fuldt hus ved næste servering kl 21.30.
Vi har været glade for at rejse med In-Italia. Alt er klaret omhyggeligt, og vore operabilletter lå klar på hotellet. Alt klappede. Vi benytter jer gerne en anden gang og anbefaler gerne In-Italia til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map