Hotel i Verona

Hotel Giulietta e Romeo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En tidligere gæst skriver:
"Hotel Giulietta e Romeo var rigtig hyggeligt, charmerende og fantastisk velbeliggende i Vicolo Tre Marchetti, en dejlig lille sidegade til Piazza Bra, så nærmere centrum kunne man ikke befinde sig. Standard og service var helt i top på en personlig måde, som fik os til at føle os hjemme. Ved ankomsten afleverer man sin bilnøgle, og hotellet sørger for, at bilen bliver bragt i garage og iøvrigt står til disposition, når man ønsker".

Ja bedre anmeldelse er svær at få, og gør det næsten overflødigt at tilføje yderligere, men det vil vi nu alligevel gøre, selv om vi er helt enige.

Stenkast fra Arenaen

Som allerede nævnt, ligger Hotel Giulietta e Romeo nemlig i en af sidegaderne til Piazza Bra, som er hjemsted for den prægtige romerske arena, der hver sommer tiltrækker tusindvis af gæster fra hele verden, som kommer for at opleve én eller flere af årets udendørs operaforestillinger. Opera under åben himmel i Verona er en oplevelse for livet. Mange vælger at bo ved Gardasøen eller endnu længere væk, men det er en helt særlig oplevelse at kunne nyde et køligt glas vin på Piazza Bra efter aftenens forestilling, og efterfølgende kunne spadsere hjem på under 5 minutter. Hvis du vælger at bestille nummererede pladser, kan du også vente med at forlade hotellet eller restauranten indtil få minutter før forestillingens start, men det er næsten synd, for det er en helt særlig oplevelse at sidde sammen med 15.000 andre forventningsfulde tilskuere og indsnuse den helt særlige atmosfære, inden det hele bryder løs.

Læs mere om Hotel Giulietta e Romeo

Du får meget for pengene

Der er kun ganske få 3-stjernede hoteller i det historiske centrum, hvilket normalt betyder, at man skal have den helt store pengepung med, for at kunne betale for sit ophold, - men selv om Hotel Giulietta og Romeo også godt ved, at det er om sommeren, de skal tjene deres penge, er det alligevel til at betale sig fra, og langt billigere end de mange 4-stjernede hoteller i samme område.

Vælg mellem værelse og lejlighed

Hotellet har gennem de seneste år gennemgået en "makeover" som betyder, at det i dag fremstår som et moderne hotel med rigtig gode faciliteter. Foruden reception med internetpoint er der opholdsrum, bar, morgenmadsrestaurant samt fitnesscenter. Kommer du i bil, har hotellet en fordelagtig aftale med et nærliggende parkeringshus. Får du lyst til en tur på cykel, har hotellet et begrænset antal cykler til gæsternes rådighed efter først-til-mølle-princippet. Hotellet har 37 værelser, og et par enkelte lejligheder, som ligger ganske få meter fra hotellet. Vælger du at bo i lejlighed, er der ingen måltider inkluderet i prisen. Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Giulietta e Romeo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map