Feriebolig i Verona

Ca' dell'Orto

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Lejlighedernes private terrasser Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ca' dell'Orto tilbyder en enestående mulighed for let adgang til opera og kulturhistorie i Verona uden at skulle vælge et trangt byhotel. Blot ca. 2½ km slentren langs floden Adige fra centrum af Verona finder man her lejligheder i fredsommelige omgivelser og en stor have med swimmingpool og børnepool i den ene ende.

Residence med pool lige uden for Veronas gamle bydel

Residencen ligger i udkanten af Verona helt ned til floden Adige. Til den ene side begynder den gamle bydel, idet man bevæger sig mod centrum langs floden, mens der til den anden side er åbne vidder (med mindre charmerende 1970'er-byggerier i baggrunden). Der er gratis parkering på stedet i underjordisk garage, busstoppestedet ligger blot 100 m væk, og inden for ca. 300 m finder man to supermarkeder. Det er muligt at leje cykler på stedet og ved poolområdet er der udendørs fitness-faciliteter. Bemærk, at trafikken på den anden side af floden kan høres lidt fra poolområdet på Ca' dell'Orto.

Læs mere om Ca' dell'Orto

Storslået morgenmadsbuffet

På stedet finder man, ud over de skønne udearealer, en morgenmadssal bag receptionen, hvor der serveres buffet (mod tillæg). Den anbefales varmt til skandinaver, som ofte er vant til et rigt udvalg. Buffet'en bugner af hjemmelavede ting og sager.

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser
- De 18 lejligheder ligger enten i stueplan eller på 1./2. sal og har alle privat udeområde (enten balkon eller terrasse). Lejlighederne råder over opholdsrum med aircondition, værdiboks, sat-tv (fladskærm), internet, køkkenhjørne (køleskab, fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskine og fire gasblus), dobbeltseng (eller to enkeltsenge) og enkeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser.
Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser
- De 7 lejligheder ligger enten i stueplan eller på 1./2. sal og har alle privat udeområde (enten balkon eller terrasse). To af lejlighederne har hems. Lejlighederne råder over opholdsrum med aircondition, værdiboks, sat-tv (fladskærm), internet, køkkenhjørne (køleskab, fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskine og fire gasblus), dobbeltsovesofa og soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed med 2+4 sovepladser
- Der er kun én lejlighed af denne type, som ligger på 1. sal og har privat balkon. Lejligheden råder over opholdsrum med aircondition, værdiboks, sat-tv (fladskærm), internet, køkkenhjørne (køleskab, fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskine og fire gasblus), to sovepladser i sovesofa samt to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Balconi Casa Gardola

Tignale sul Garda, Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Le Ville del Lido

Lido di Venezia, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map