Anmeldelser af Albergo Al Castello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Al Castello

Læs personlige anmeldelser af Albergo Al Castello som ligger i Verona. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Al Castello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Autentisk italiensk hotel

Lidt besværligt at finde, idet den opgivne adresse ikke helt stemte, men hjælpsomhed fra den lokale restauration i stueetagen, som absolut serverer god mad. Hotellet er et gammelt og hyggeligt med bekvemmeligheder som aircondition, Wi-Fi. Værtsparret fin modtagelse, og stor hjælpsomhed, men begrænset engelsk kundskaber. Dejlig tæt på ARENAEN, og p-hus indenfor gå-afstand også med kuffert.
Alt i alt en god oplevelse.

Albergo Al Castello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo Al Castello
Dobbeltværelse

Morgenmad simpel,kaffe og tørt brød
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hyggeligt hotel med central beliggenhed

Lille hyggeligt albergo meget tæt på Piazza Bra og Arenaen. Værelserne er ikke så store, men OK i forhold til prisen. Vi havde værelse ud til en ret trafikeret vej, så det gav noget støj. Venlig og hjælpsom værtinde. Morgenmaden var god og varieret.

Albergo Al Castello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo Al Castello
Dobbeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carl-Jørgen fra Brabrand boede på Albergo Al Castello i Verona fra d. 11. til d. 14. juli 2012.

Jeg synes hotellet har en perfekt placering.
Jeg har ikke noget at klage over vedr betjening, rengøring, selvom toiletpapir forsyningen havde karakter af, at det var guldrandet papir der blev udleveret. Total set er hotellet ikke i et niveau som vurdering og pris kan retfærdiggøre.
Utilfredsstillende niveau for morgenmad, mængden såvel som kvalitet.
En interessant oplevelse at bo der, men en gentagelse tvivler jeg på.

In-Italia's kommentar

Som det næsten altid forholder sig med hoteller i byer med kulturel eller anden interesse, er det beliggenheden man betaler for. Og morgenmad på hoteller i større italienske byer, er som regel ikke noget en nordeuropæer vil synes er tilstrækkelig, eller værd at skrive hjem om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og hustru fra Uppsala i Sverige boede på Albergo Al Castello i Verona fra 6 til 11 juli 2012. Inden da havde de boet på Hotel Mennini i Milano.

Vi er meget tilfredse med vores rejse og hotellet. Meget venligt og hjælpsomt personale begge steder. Kontakterne med In-Italia har også været tilfredsstillende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jette og familie fra Frederikssund boede på Albergo Al Castello i Verona fra d. 12. til d. 15. august 2011.

Albergo Al Castello er ikke et sted vi kan anbefale. Familien var søde nok og rengøring og morgenmaden var der bestemt ikke grund til at klage over men…... vores værelse var alt for lille, og der var meget trafik støj. Garagen som vi havde booket hjemmefra til 20 euro i døgnet, var meget, meget lille og der var ikke altid plads, så værtsfamilien havde bilnøglen og kunne køre bilen ind, når der var mulighed for det – og det var faktisk ikke så trygt for os. Det var bøvlet, at skulle holde på vejen og så skulle man hente en fra hotellet for at få åbnet garagen. Garage-løsningen var ikke i orden, det var for besværligt. Et tip til andre, er at benytte den gratis offentlige parkering der er i nærheden (lige på den anden side af Adiege floden).
Hotellet lå tæt på arenaen og seværdighederne, men det kunne ikke opveje støjen og manglen på plads på værelset og til morgenmaden, samt garagebesværlighederne. Vi vender ikke tilbage til Albergo Al Castello.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Rie og familien fra Trørød boede på Albergo Al Castello i Verona fra d. 4. til d. 5. august 2010.

Alt klappede som tidligere perfekt. Vi har før været med jer i Verona , det er simpelthen et smadderhyggeligt pensionat. Vi var jo nu gamle i gårde og kørte direke til parkeringspladsen på den anden side af floden. Hvis man har en GPS, er den et kæmpehit, når man skal finde pensionatet. Vi fandt en p-plads hvor vi kunne holde ubegrænset gratis (jeg fik det bekræftet, da jeg forhørte mig hos en kommunalt ansat medarbejder. (rigtig hjælpsom og venlig). Det øspøspjaskregnede den dag vi rejste, hvilket heldigvis ikke forhindrede mig og vores datter i seriøs shopping i Verona, hvor der var udsalg!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Jette og rejsepartnere fra Solrød Strand boede på Albergo Al Castello i Verona fra d. 17. til d. 20. juni 2010.

Vi fløj til Venedig og tog fra lufthavnen med bus til Mestre, (som I anbefalede) hvorfra vi tog hurtigtoget til Verona, det fungerede fint, fra toget tog vi en bus til hotellet og som I havde beskrevet hold den næsten ved hotellets dør (Albergo Al Castello) , så det kunne ikke være bedre, Hotellet var hyggeligt og pænt, personalet var flinke og hjælpsomme. Verona oplevede vi som en spændende og levende by, vi tog dermed for at opleve Aida i Arenaen og der var rejsen værd, vi var knap så heldige med været og forestillingen blev da også aflyst efter andet akt, men vi nåede da at se og fornemme stemningen.
Efter 3 dage i Verona tog vi toget tilbage til Venedig, (stadig i regnvejr).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 10 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Mastino

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Armando

Verona, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map