Hotel i Venedig

Venice Times Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Venice Times Hotel ligger i et livligt og populært område hvor man finder et stort udbud af restauranter, barer og butikker. Nemlig Cannaregio. Beliggenheden gør desuden at du nemt kan udnytte byens muligheder, enten til fods eller med vandbussen - vaporettoen, som tager dig rundt i hele Venedig. At hotellet der ud over ligger nær Santa Lucia stationen, er kun en fordel, da det gør transporten til og fra hotellet nemmere.

Dejligt med indergård

Noget yderligere som er værdsat, ud over beliggenheden, er hotellets moderne indretning. Og måske det bedste af det hele - den lille indergård. Her finder du borde, stole og parasoller samt bløde kurvemøbler. Perfekt som et illle åndehul i et ellers livligt Venedig. Ganske enkelt en lille oase.

Morgenmadsrestauranten er sammenhængende med baren og her serveres der dagligt en enkel morgenmadsbuffet i klassisk italiensk stil. Med elementer af lokale og økologiske produkter. Her er sågar en del gluten- og laktosefri muligheder. Man har desuden tænkt på børnene når det kommer til morgenmaden.

Læs mere om Venice Times Hotel

Smukke og hyggelige værelser

Du kan vælge imellem værelser af forskellig kategori. Nogle af værelsestyperne kan indeholde én eller to ekstrasenge. Værelserne er alle udstyret med en Smartphone med gratis internet og internationale opkald inden for Europa, USA og Canada. Her er desuden Sat-TV (42" HD fladskærm), telefon, aircondition, sikkerhedsboks til bærbar PC, minibar, elkedel, I badeværelset har du bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Hotel Ai Mori d'Oriente

Venedig, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map