Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En rejse til Venedig står i toppen af rigtig manges ønskeliste, og det er der naturligvis en række gode grunde til. Ud over at det siges at man kan "se Venedig og dø", så bliver man også forkælet med en række ikoniske seværdigheder, hvis lige ikke findes noget sted i Verden. Fra Sukkenes Bro over Rialto og Canal Grande til Markuspladsen og Dogepaladset. Og ja, så er der lige noget med nogle gondoler.

Siden 1999 har In-Italia sendt 10-tusindvis af danskere til Venedig på ferie, og nu kan du også booke din flyrejse til en af de to Venedig-lufthavne, direkte på hjemmesiden, inklusive vores kendte, håndplukkede hoteller og lejligheder, lejebil i lufthavnen og fuld frihed til at bestemme rejselængde og oplevelser undervejs.

Populære hoteller og ferielejligheder i Venedig

Kort over Venedig og oplevelser på rejsemålet

Brug kortet til at finde dit hotel i Venedig, ligesom du nemt kan se hvilket seværdigheder der findes i byen og på andre rejsemål i denne del af Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Masser af flyforbindelser til Venedig

Udover at være en storby i sig selv og hovedstad i regionen Veneto, så er Venedig også en turistmagnet af rang. Læg dertil de berømte strande langs Adriaterhavskysten, så har du en destination, som mange flyselskaber fra hele Europa beflyver hele året og særligt i sommerhalvåret. Fra Danmark kan du i skrivende stund flyve direkte til Venedig med easyJet, SAS og Norwegian, men der findes et utal af flyruter, hvor du har et enkelt stop undervejs. Du kan rejse til Venedig fra alle lufthavne i Danmark, men du finder de bedste forbindelser fra lufthavnene i København, Aalborg, Billund, og så må vi ikke glemme Hamborg, der ofte har de billigste priser og et stort antal afgange.

Nemmeste ankomst foregår via den bynære Marco Polo-lufthavn, hvorfra man kan sejle (eller tage bussen) direkte ind til Venedig på under 20 minutter. Mange lavprisflyvninger ankommer til den mindre Treviso Canova lufthavn, som ligger lidt inde i landet, ca. 40 minutter i bil fra Venedig. Ankommer du hér, anbefaler vi at du vi at du lejer en bil, som kan parkeres i det store parkeringshus ved indkørslen til byen. Du kan booke bilen samtidig med at du bestiller fly og feriebolig.

Mere information til din rejse til Venedig

Venedig ligger på 117 små øer ved en lukket lagune i Adriaterhavet mellem udmundingen af de to floder Po og Piave i det nordøstlige Italien. Øerne er adskilt af byens berømte kanaler og forbundet via broer. Byen har omkring 265.000 indbyggere og er hovedstad i regionen Veneto. Dele af den er blevet erklæret verdensarv af Unesco

Byen er kendt for sin charme og romantiske atmosfære, sin fortid som republik og mægtig maritim magt, sin store arkitektoniske og kunstneriske traditioner, de mange kanaler, broer og gondoler, og de mange enestående paladser, kirker, torve og monumenter.

Centralt i byen placerer Markuspladsen sig, der er omgivet til alle sider af smukke bygningsværker og med en fantastisk udsigt over Canal Grande. Find en god cafe, læn dig tilbage i stolen og nyd en kaffe, mens du betragter de smukke bygninger og de mange mennesker, der passerer forbi. En af de bygninger, du kan opleve på pladsen er den storslåede basilika, Markuskirken, som ofte kaldes ”Guldkirken” på grund af dens overdådighed. En anden af pladsens store seværdigheder er Doge-paladset, som er en mægtig gotisk struktur fra 1500-tallet, hvor dogerne - som var Venedigs herskere i mere end 1.000 år - boede.  

En anden seværdighed, du ikke bør gå glip af i Venedig, er Sukkenes Bro, der forbinder Doge-paladset på Markuspladsen - hvor der engang lå et fængsel - med et andet og nyere fængsel, der ikke længere er i brug. Det er uvist, hvor navnet på broen stammer fra, men én af legenderne siger, at de transporterede fanger sukkede melankolsk og sorgfuldt, mens de blev ført over broen fra Doge-paladset til det nye fængsel, hvor der enten kunne vente mange års fængsel eller henrettelse. 

Hvis du er heldig at være i byen den første weekend i juni, kan du desuden opleve “Sørepublikkernes Regatta”, der er en spektakulær regatta, som går på skift mellem de fire store sørepublikker Amalfi, Genova, Pisa og Venedig, og som har deltagelse af op mod 400 store Galleoner.

>> Få mere information til en ferie i Venedig her

Hvordan vil du bo - hotel eller ferielejlighed?

Rejser man til Venedig, er det ikke ligemeget, hvor man bor, og lad det være sagt med det samme, der findes rigtig mange fælder i byen, altså hoteller hvor du betaler alt for høj en pris i forhold til beliggenhed og kvalitet. Vi, der arbejder hos In-Italia Rejser, har besøgt Venedig utallige gange, og på vores mange rejser har vi efterhånden fundet et udvalg af hoteller og ferielejligheder, hvor du bor "rigtigt" og til den rigtige pris. I hotelsøgemaskinen finder du både hoteller, der er enkle og så hoteller med 5 stjerner på døren, men du kan også vælge at bo i en af de charmerende lejligheder, der ofte ligger i en lille hyggelig sidegade.

Bestil rejser til Venedig online og få den billigste pris

Konkurrencen på rejser til Venedig er stor, og derfor er det også online, du finder de billigste priser på både fly og hotel. I søgemaskinen sammenligner vi altid priser fra alle flyselskaber, der flyver til Venedig, så du altid er sikker på at få de billigste priser på din rejse. Husk at In-Italia Rejser kun sælger pakkerejser, hvilket også betyder, du er dækket af rejsegarantien og pakkerejseloven. Har du brug for hjælp eller ønsker et skræddersyet tilbud på din ferie, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, også selvom det blot er et god råd eller et tip om valgt af hotel.

 
search map