Venedig, Veneto Påskeferie i Venedig

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Påskeferie i Venedig er en oplagt løsning på ønsket om at rejse syd for Alperne i det spæde forår. Venedig er en meget smuk og romantisk by, hvor påskeferien med fordel kan nydes samme med sin udkårne, familien eller vennerne. Her er mulighed for at slentre i den ofte lune forårsluft, mens man nyder Venedigs historiske gyder, betagende pladser og spirende forårsliv. Venedig indbyder således til en stemningsfuld påskeferie i eventyrlige, skønne omgivelser.

Går påskeferien til Venedig, kan man glæde sig til at iagttage smuk arkitektur, passere dagene med dejlige gåture i det eventyrlige historiske centrum, eller måske at lade tiden gå i stå med en gondoltur i byens mange kanaler eller en sejltur i lagunen. Venedig er så speciel og fascinerende en by, at man bør unde sig selv at aflægge den et besøg, og hvorfor ikke i påskeferien, hvor klimaet normalt er mildt og behageligt og hvor det primært er 2. Påskedag, at lukkeloven holdes i hævd?

Overvejer du at tilbringe påskeferien i Venedig, så kontakt os og modtag forslag til en påskeferie i denne herlige by.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

search map