Hotel i Venedig

Locanda la Corte

De smukke kanaler nær hotellet Kanalen der løber langs med Locanda La Corte Familieværelse i to etager Udsigten fra broen ved hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Locanda la Corte er en af Venedigs små perler. Hotellet ligger i rolige omgivelser i centrum af byen, og tæt på de skønne pladser Giovanni e Paolo og Santa Maria Formosa.

Hyggelig gårdhave

Hotellet er indrettet i et tidligere herskabshjem, og en af byens mange kanaler løber lige uden for døren, hvilket betyder, at man kan komme sejlende direkte både med gondol, eller med vandtaxa. Der er også den yndigste lille gårdhave, som benyttes til morgenmadsrestaurant i sommerperioden. Den benyttes selvfølgelig også på andre tider af dagen, og er et oplagt sted at nyde et godt glas vin - mens man planlægger næste dags oplevelser.

Læs mere om Locanda la Corte

Kunst som udsmykning

Fra gaden kommer man direkte ind i den hyggelige lobby, hvor der er reception, internetpoint, bar og et lille opholdshjørne med kig til kanalen. Fra lobbyen går man direkte ud i gårdhaven, som uden tvivl er stedets største attraktion. Der er en hyggelig morgenmadsrestaurant til de lidt køligere perioder, med meget karakteristiske og imponerende loftsbjælker, lige som væggene prydes af moderne billedkunst. Kunst er i det hele taget en fast bestanddel af udsmykningen overalt. Bemærk at morgenmaden ikke helt lever op til standarden på resten af hotellet - man finder dog en kaffeautomat, brød, yoghurt og (industrifremstillet) marmelade og honning.

Tæt på alt

Kommer man med offentlig båd fra lufthavnen, er det nærmeste stop Fondamenta Nove, hvorfra det blot tager ca. 5-10 minutter at gå til hotellet. Det tager også ca. 10 minutter fra Rialtobroen og en anelse længere fra Marcuspladsen. Området er spækket med små hyggelige caféer og restauranter, så man er tæt på alt. Hotellet har mulighed for at booke helt specielle privatture med båd i lagunen, eller vandreture med dansk guide til byens mere ukendte områder.

Værelserne

Værelserne ligger spredt rundt i flere sammenhængende bygninger, som også rummer private lejligheder. Nogle værelser ligger i stueplan og andre på de øvrige etager. Der er ikke elevator, men antallet af trapper er begrænset. Fra nogle værelser er der meget begrænset udsigt, andre har kig til de små interne gårde i området, andre til gårdhaven, mens andre værelser har direkte udsigt til kanalen.

Familieværelser

Der er flere forskellige værelsestyper, og det er muligt at bestille familieværelser til 4/5 personer, som dog også kan anvendes af mindre grupper af voksne. Familieværelser kan bestå af 2 sammenhængende værelser eller man kan være heldig at få det store familieværelse i 2 etager, hvor der er direkte indgang fra gårdhaven. Der er højt til loftet og forholdsvis lyst, på trods af at netop dette værelse ikke har noget reelt vindue.

Værelser i klassisk stil

Der er ialt ca. 20 værelser, og alle er pænt indrettet i klassisk stil. Størrelsen varierer meget, da det har været nødvendigt at respektere de oprindelige mure. Alle har telefon, satellit-TV, varme og aircondition, minibar og værdiboks. Der er bad med bruser eller badekar og føntørrer kan lånes i receptionen. Alle værelser er ikke-ryger værelser.

Der er også mulighed for en lejlighed. Dette er beliggende i et anneks ca. 200 meter fra hotellet, hvor du tjekker ind. Her har du muligheden for self catering og lejligheden er udstyret med blandt andet mikro, opvaskemaskine, aircondition, køleskab, komfur, kaffemaskine og forskellige køkkenredskaber.

Læs om værelserne på Locanda la Corte

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map