Hotel i Venedig

Locanda la Corte

De smukke kanaler nær hotellet Kanalen der løber langs med Locanda La Corte Familieværelse i to etager Udsigten fra broen ved hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Locanda la Corte er en af Venedigs små perler. Hotellet ligger i rolige omgivelser i centrum af byen, og tæt på de skønne pladser Giovanni e Paolo og Santa Maria Formosa.

Hyggelig gårdhave

Hotellet er indrettet i et tidligere herskabshjem, og en af byens mange kanaler løber lige uden for døren, hvilket betyder, at man kan komme sejlende direkte både med gondol, eller med vandtaxa. Der er også den yndigste lille gårdhave, som benyttes til morgenmadsrestaurant i sommerperioden. Den benyttes selvfølgelig også på andre tider af dagen, og er et oplagt sted at nyde et godt glas vin - mens man planlægger næste dags oplevelser.

Læs mere om Locanda la Corte

Kunst som udsmykning

Fra gaden kommer man direkte ind i den hyggelige lobby, hvor der er reception, internetpoint, bar og et lille opholdshjørne med kig til kanalen. Fra lobbyen går man direkte ud i gårdhaven, som uden tvivl er stedets største attraktion. Der er en hyggelig morgenmadsrestaurant til de lidt køligere perioder, med meget karakteristiske og imponerende loftsbjælker, lige som væggene prydes af moderne billedkunst. Kunst er i det hele taget en fast bestanddel af udsmykningen overalt. Bemærk at morgenmaden ikke helt lever op til standarden på resten af hotellet - man finder dog en kaffeautomat, brød, yoghurt og (industrifremstillet) marmelade og honning.

Tæt på alt

Kommer man med offentlig båd fra lufthavnen, er det nærmeste stop Fondamenta Nove, hvorfra det blot tager ca. 5-10 minutter at gå til hotellet. Det tager også ca. 10 minutter fra Rialtobroen og en anelse længere fra Marcuspladsen. Området er spækket med små hyggelige caféer og restauranter, så man er tæt på alt. Hotellet har mulighed for at booke helt specielle privatture med båd i lagunen, eller vandreture med dansk guide til byens mere ukendte områder.

Værelserne

Værelserne ligger spredt rundt i flere sammenhængende bygninger, som også rummer private lejligheder. Nogle værelser ligger i stueplan og andre på de øvrige etager. Der er ikke elevator, men antallet af trapper er begrænset. Fra nogle værelser er der meget begrænset udsigt, andre har kig til de små interne gårde i området, andre til gårdhaven, mens andre værelser har direkte udsigt til kanalen.

Familieværelser

Der er flere forskellige værelsestyper, og det er muligt at bestille familieværelser til 4/5 personer, som dog også kan anvendes af mindre grupper af voksne. Familieværelser kan bestå af 2 sammenhængende værelser eller man kan være heldig at få det store familieværelse i 2 etager, hvor der er direkte indgang fra gårdhaven. Der er højt til loftet og forholdsvis lyst, på trods af at netop dette værelse ikke har noget reelt vindue.

Værelser i klassisk stil

Der er ialt ca. 20 værelser, og alle er pænt indrettet i klassisk stil. Størrelsen varierer meget, da det har været nødvendigt at respektere de oprindelige mure. Alle har telefon, satellit-TV, varme og aircondition, minibar og værdiboks. Der er bad med bruser eller badekar og føntørrer kan lånes i receptionen. Alle værelser er ikke-ryger værelser.

Der er også mulighed for en lejlighed. Dette er beliggende i et anneks ca. 200 meter fra hotellet, hvor du tjekker ind. Her har du muligheden for self catering og lejligheden er udstyret med blandt andet mikro, opvaskemaskine, aircondition, køleskab, komfur, kaffemaskine og forskellige køkkenredskaber.

Læs om værelserne på Locanda la Corte

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Locanda la Corte

Læs personlige anmeldelser af Locanda la Corte som ligger i Venedig. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda la Corte. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Locanda la Corte

Rolig og indbydende atmosfære.

En lille og rolig oase midt i Venedig. Imødekommende personale. Dejlige værelser med god morgenmad. Vi kommer gerne tilbage.

Læs mere

Meget dejligt lille hotel.

Vi blev modtaget af venligt personale. Værelserne levede op til vores forventninger og der var en flaske mousserende vin på køl da vi ankom.

Læs mere

Hyggeligt

Hyggeligt gammelt mindre hotel. Pæne værelser og fin rengøring.
Dog manglede hotelnavn udenfor, så det var svært at finde. Viste selv vej for andre turister, som ikke kunne finde det.
Meget venligt personale.
Morgenmaden var som den er i Italien, frisk men ikke noget særligt, som jo er normalt.

Læs mere

Dejligt hotel med rart personale

Hotellet er rent og rart. Personalet venligt. Beliggenheden er central, men fri af det allerværste turistmylder. Restauranten god, og som hotelgæst får man får 15% på regningen. Anbefalelsesværdigt. Man kan tage bådfirmaet Alilagunas blå linie fra lufthavnen. Det er cirka tre stop til Fondamente Nuevo eller Ospedale og tager 35 min.+ fem minutters gang til hotellet. Koster 15 euro/27 tur/retur. Meget nemt og så slipper man for at slæbe sin trolley over de cirka 30 trappebroer fra den anden ende af byen, hvor taxierne og busserne holder.

Læs mere

Min 70-årsdag

Jeg er meget tilfreds med min 70 års fødselsdag i Venedig. Hyggeligt hotel, smuk gårdhave. Fin service af personalet. Trods vores sene ankomst blev der arrangeret middag med champagne - det var jo min fødselsdag.
Meget venlig tjener i restauranten. Eneste problem var, at vi havde reserveret et fly hjem, så timingen var vanskelig med transport til Marco Polo. Vi skulle op 3:30. Men at gå gennem Venedig en mennesketom nat var naturligvis også en oplevelse!
Så var der selvfølgelig det sædvanlige problem - farer vild i Venedig!
Men vælg gerne dette hotel og kontakten med In-Italia fungerede super, undtagen når det var på danske ! Hjælp, så svært at forstå!

Læs mere

Perfekt overnatningssted i Venezia

Jeg har boet en uge på Locanda la Corte i Venezia og kan kun sige det bedste om stedet.
Placeringen ud til en romantisk kanal er helt vidunderlig og osteriaet (eller baren) overfor indgangen er et meget hyggeligt mødested om eftermiddagen til en spritz, som man jo lige så godt kan vænne sig til med det samme. Om aftenen er stedet mødested for mange italienere, som er meget imødekommende overfor udlændinge.
Locanda la Corte er et dejligt sted. Morgenmaden indtages i en vidunderlig gårdhave og er meget rigelig efter italienske forhold. Morgenmads restauranten ændres til en trattoria om aftenen med venezianske specialiteter. Det er den bedste restaurant i området og personalet er uovertuffent.
I receptionen mødes man af venlige og kompetente medarbejdere, som både taler italiensk og rigtig godt engelsk.
Jeg kan ikke rose dette sted nok, og vil helt sikkert igen besøge stedet, der også ligger helt perfekt. Kun 50 meter til SS Giovanni e Palo, 250 meter til Campo Santa Maria Formosa og ca. 10 minutters hyggelig spadseretur til både Piazza San Marco og Ponte Rialto.

Min varmeste anbefaling

Læs mere
 
search map