Anmeldelser af Hotel San Giorgio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Giorgio

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Giorgio som ligger i Venedig. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Giorgio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Central beliggenhed

Fint lille hotel midt i Venedig med gå afstand til alt.

Hotel San Giorgio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Giorgio
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Central beliggenhed

Beliggenheden var meget ok, dog havde vi forventet mere af et 3 stjernet hotel.

Meget mørkt værelse, mindre lækkert badeværelse med skimmelsvamp på loftet, badeforhængsstangen var ved at falde ned, vand på gulvet og rådne dørkarme.

Morgenmaden var nogenlunde, sparsom og vi oplevede et par gange, at der ikke var mere juice og nutella.

Anbefaling til kommende gæster

Fin beliggenhed med gåafstand til det hele.

Vi delte ugen i to, fire dage i Venedig og de tre sidste var badeferie på Lidoen - en fin fordeling.

Tur til øerne kan anbefales.

Hotel San Giorgio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Giorgio
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kirsti Merete og Jan-Erik fra Rasta i Norge boede på Hotel San Giorgio i Venedig fra d. 23. til d. 30. april 2013.

Vi havde en dejlig uge i Venedig. Hotellet var let at finde og ikke langt fra stoppestedet St. Angelo. Værelset var rent og pænt og morgenmaden hel ok. Hotellet ligger på en rolig blind vej. Der var lidt støj udenfor hotellet tidligt om morgenen og der lugtede af og til lidt af kloak, fra enden af kanalen lige i nærheden. Mange restauranter lige i nærheden af hotellet og gåafstand til alt.

Ellers kan vi anbefale en tur til glasblæserøen Murano, kniplingsøen Burano med huse i mange forskellige farver. Torsello kan også anbefales på samme tur som til Burano

Vi vil anbefale alle en tur til Venedig

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Louise og Jesper fra Nærum boede på Hotel San Giorgio i Venedig fra d. 7. til d. 9. juli 2012.

Turen til Venedig var fantastisk. Byen var utrolig smuk og betagende, og det kan virkelig anbefales, at bo et par dage inde i byen og nyde aftenerne, hvor mange turister er taget ud af byen. Hvis man vil sejle i gondol kan det også anbefales at man gør det om aftenen - det er lidt dyrere tilgengæld er der ikke sså mange bølger fra motorbådene.
Hotellet San Giorgio i Venedig var ok. Samarbejdet med In-Italia har som altid været i top!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og rejsefællerne fra Kongens Lyngby boede på Hotel San Giorgio i Venedig fra d. 31. marts til d. 4. april 2011.

Vi var meget tilfredse med både personalet, hotellet og morgenmaden. Værelserne var nyrenoverede, og der blev skiftet håndklæder hver dag.

Hotellet ligger yderst centralt ved Marcuspladsen og S. Angelo, så det er let og hurtigt at komme omkring. Der var roligt om aftenen/natten.
Dog ligger hotellet ud for enden af en kanal, hvorfor der indimellem lugter af brakvand.

Nu er det 2. gang vi benytter in-italia, og det bliver bestemt ikke sidste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Svend og rejsefælle fra Køge boede på Hotel San Giorgio i Venedig fra d. 12. til d. 17. juli 2010.

Jo, tak vi havde en skøn tur til Venedig, alt fungerede perfekt med reservation af hotel, og med god beskrivelse af hvordan man finder hotel. Som første gangsturist i Vendeg er det ellers noget af en opgave at finde rundt i byen.Det bør anbefales at kunder køber bykort straks ved de boder der sælger billetter til bådene. Mange løb rundt med umulige kort der var dårlige at læse.Hotellet levede op til jeres beskrivelse, godt lille familie hotel. Vi parkerede i Bassano,efter at have oplevet denne skønne middelalderby,og tog toget til Venedig, pris 4,50 EURO. og bilen parkerede vi på gratis p. plads ved stationen. Nemt at komme til Venedig og undgik den dyre p. plads i Venedig.
God tur

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og Kirsten fra København SV boede på Hotel San Giorgio i Venedig fra d. 6. til d. 10. juni 2010.

Vi havde en rigtig god ferie i Venedig. Og det gjorde ikke noget at vejret var med os.

Hotel San Giorgio levede op til forventningerne. Det lå i et roligt kvarter og dejlig tæt på Vaporettoen, kanalbåd 1's stoppested Sant'Angelo. Værelserne var indrettet venitiansk og hyggelige. Vi fik hotellet anbefalet, idet de har et dejligt ta' selv morgenbord. Så er bunden lagt og man er parat til at udforske Venedig. Et godt hotel, som vi vil besøge igen.

Maden ude i byen er ikke noget at råbe hurra over. Dyrt og ikke særlig veltilberedt. Men det lykkedes os alligevel at få mad til rimelige priser. Aftensmaden bestod oftes af en pastaret. Vi spise 2 gange på promenaden på restaurant Bella Vista. Pastaret den ene aften og pizza den anden. Ikke noget vildt. Husets vin er god. Jeg husker ikke prisen, men det var billigt. Men vi kunne sidde og se på folk og livet på havnen på første parket.
Vi spiste dyrt den første aften. Her var vi ikke helt klar på hvad vi ville have og inden vi så os om, var regningen på 700 kr. Vi vil sige at det er vigtigt at orienterer sig grundigt inden man går ind og bestiller mad og drikke. Her bestod måltidet af en pastaret, øl, vand.

Vores frokost bestod af frugt og en sandwich. Det er rimeligt i pris.

Vi benyttede meget kanalbåd 1 hver dag. Vi tog på lidoen - som også er et besøg værd - et par gange. Vi steg af og på når vi ville se et eller andet på ruten. Vi tog den om aftenen når alle lysene var tændt i byen. Især venetianernes imponerede stor prismelysekroner kan ses fra vandesiden.

Vi købte en 72 timers billet i lufthavnen til 33 euro pr. person til kanalbådene. Billetter købes ved lugen i forhallen til lufthavnen efter man har fået sin bagage. Billetten skal aktiveres første gang i bussen ved en scanner. Denne billet gjaldt også til bus 5 fra lufthavnen til Piazzale Roma. Turen tager 25 minutter og man går få meter hen til kanalbåd 1 til Sant'Angelo. Det er dyrt at sejle med kanalbåde, fordi man skal betale for hver gang man stiger på. Vi benyttede båden rigtig meget de første 72 timer. Resten af dagene foregik til fods, på opdagelse i de små gader, butikker ect.

Man kan også købe 24 timers billetter. Vær opmærksom på at tage kanalbåden i den rigtige retning.

Vi benyttede os også af tragettoen. En gondol som sejler fra den ene kanalside til den anden. Man står op og turen koster en halv euro pr person.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linna og rejsefæller fra Solrød Strand boede på Hotel San Giorgio i Venedig fra d. 1. til d. 6. juni 2009.

Turen til Venedig gik fint. Vi har været der mange gange før, så vi ved lige præcis hvor vi gerne vil bo. Og San Giorgio var et smaddergodt valg.
Værelserne er meget charmerende med hensyn til farvevalg og stil.
Badeværelserne er bitte små, men pyt det er så lidt tid vi bruger der. Vi har travlt med at komme ud i byen.
Den store overraskelse var morgenmaden. Jeg ved godt at I havde skrevet buffet i informationen om hotellet, men det glemmer jeg lidt, når jeg har bestilt. Og vi har boet på mange hoteller i Italien og morgenmaden er sjældent noget at skrive hjem om. Tit farer vi ud i byen og får en cappuccino og en brioche på en bar og dropper morgenmaden på hotellet. Men denne gang var den værd at blive for. Vi nævnte det for hotellet, da vi rejste, for det var virkelig godt. Der var bl.a. små lune wienerbrød uhm.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Hotel Arlecchino

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Hotel Dolomiti

Venedig, Veneto

Populært i Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

search map