Hotel i Venedig

Hotel Royal San Marco

 
Hotel Royal San Marco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal San Marco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Venedig og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her går historie, kunst og kultur hånd i hånd

Venedig er et af de steder, der står på ønskelisten hos mange, når turen går til Italien. Det er en af de mest specielle byer i hele verden, og denne status gør naturligvis, at Venedig ikke hører til de billigste rejsemål. Gennem årene er der skrevet et utal af bøger om den spændende by. De handler både om byens interessante historie, om kunst og kultur men også om de mange gamle traditioner, som bl.a. omfatter det farverige karneval, filmfestivalen, kunst-biennalen og mange mange flere. Venedig er også kendt for de smukke gondoler, som glider stille rundt i byens kanaler, for sine markedspladser, de mange smukke paladser, og så naturligvis for kirken over dem alle - Markuskirken.

Oplev det ægte Venedig efter mørkets frembrud

Langt de fleste oplever kun Venedig på en endagstur, og det er synd, men heldigvis er der en del, som beslutter sig for at tilbringe en hel ferie eller i hvert fald nogle få dage i den dejlige by. Hvis du vil opleve det ægte Venedig, er det den absolut eneste rigtige måde at gøre det på, for Venedig er nemlig kun sig selv tidligt om morgenen og igen om aftenen. Her har du hele byen for dig selv sammen med de forholdsvis få venezianere, som har råd til at bo i det historiske centrum.

Kom sejlende til dit hotel

Hotel Royal San Marco ligger blot et stenkast fra Markuspladsen, så mere centralt bliver det ikke. Hotellet ligger lige ud til en af byens mange kanaler, så du har rent faktisk mulighed for at komme sejlende til dit hotel, enten med gondol eller med en privat taxa-båd. Flyver du til Venedig, kan du også tage rutebåden fra lufthavnen til Markuspladsen, og så gå de sidste få meter til dit hotel, hvilket er en helt særlig oplevelse. Royal San Marco er et pænt 4-stjernet hotel, som har en 24-timers reception, en stor lobby, bar og morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid. Hotellet har også sin egen restaurant, og det kan være bekvemt efter en lang dag, men der er mange spændende spisesteder i nærheden, og prøv at opsøge de områder i byen, som kun bebos af de lokale, for så får du en helt særlig oplevelse, og en væsentlig lavere regning.

Læs mere om Hotel Royal San Marco

Pæne værelser med god komfort

Hotellets 51 værelser i forskellige kategorier er pænt indrettede med møbler i typisk venetiansk stil. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, telefon, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Royal San Marco

Skjul teksten
 
 
search map