Hotel i Venedig

Hotel Malibran

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Malibran ligger i stille og rolige omgivelser på den lille plads ved Teatro Malibran blot ca. fem minutters gang fra Rialtobroen.

Nyd morgenmaden ude på pladsen

I sommersæsonen kan man spise morgenmad ude på pladsen, mens man i køligere perioder rykker indendørs i den almindelige restaurant som er åben til både frokost og middag. Hotellet har en mindre reception med et opholdshjørne hvor der også er internetadgang, men ellers er det ikke store fælles opholdsstuer der præger stedet.

Indretning

Hotellet er indrettet i to nabobygninger som begge er af ældre dato. Hvert ledigt hjørne i bygningerne er udnyttet til at indrette værelser som derfor er bygget, som forholdene tillader det, og som renoveres efter behov. I hovedbygningen er der elevator, mens der kun er trapper i nabobygningen hvor hotellets nyere værelser er beliggende.

Fredelige og rolige omgivelser

Hotellet har mange stamgæster, hvilket dels skyldes den centrale beliggenhed i gåafstand til de fleste af byens attraktioner, men nok især det faktum at man på trods heraf bor i fredelige og rolige omgivelser, mens man blot skal dreje rundt om hjørnet for at finde massive turiststrømme.

Pænt men enkelt

Værelserne er pænt men enkelt indrettede, for de flestes vedkommende i traditionel, veneziansk stil. Størrelsen på de i alt ca. 40 værelser varierer meget, men alle har aircondition, telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Hotel Italia

Verona, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Valbella

Bibione

search map