Hotel i Venedig

Hotel Lux

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Enkelt hotel til en billig ferie i Venedig

Hotel Lux kan beskrives som et hotel uden for mange dikkedarer, hvor du får en fin værdi for pengene. Forvent ikke luksus og alt for mange faciliteter - så vil komforten være helt fin. Dette hotel er til dig, som er på farten hele dagen og bare har brug for en seng til at sove i og et tag over hovedet, og samtidigt vil bo centralt. Så vil du være fint tilfreds med Hotel Lux. Men tag ikke fejl, Hotel Lux er alligevel noget helt specielt.

Hotel Lux er drevet af en familie som har haft det i mere end 30 år. Placeringen af hotellet er helt ideel, da hotellet er nær aktiviteter og i dejlig kort gåafstand til det meste. Den kendte Markusplads (Piazza San Marco) er lige rundt om hjørnet og vandbussen (Vaporetto) kan nås på kun 2-minutters gang.

Morgenmaden et en traditional varieret italiensk morgenmad, og før du drager af sted mod kanalerne, kunne det ske, at du inden ville nyde en dejlig espresso eller cappuccino fra baren. Det er muligt at sidde indenfor eller udenfor på hotellets hyggelige terassen.

Der er en virkelig hyggelig atmosfære i baren, som du bør prøve. Det ligner mest af alt Moulin Rouge mixed med Veneto, som giver et helt unik look af en lounge. Hotellet tilbyder Wi-Fi mod betaling. Hvis du føler dig en smule sulten, så er der masser af vidunderlige restauranter lige i nærheden af hotellet.

Læs mere om Hotel Lux

Elegante og klassisk indrettede værelser

Hotel Lux har kun 32 værelser som er karakteristiske og elegant indrettet i en 8.århundrede veneziansk stil. Hotellet har dobbeltværelser, tremandsværelser samt firemandsværelser som er beregnet til familier med 2 voksne og 2 børn. Værelserne har alle privat badeværelse, telefon, minibar, sat-tv, safeboks, trådløst internet (Wi-Fi mod betaling), hårtørrer og air condition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel alla Fava

Venedig, Veneto

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map