Hotel i Venedig

Hotel La Fenice et des Artistes

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Perfekt beliggenhed tæt på Markuspladsen

Hotel La Fenices navn refererer til det nærliggende berømte La Fenice teater, så hvis du er stor tilhænger af opera eller bare teater, så er dette et godt sted at bo. Rossini, som er et andet berømt teater, ligger også indenfor kort gåafstand.

Det fantastiske ved hotellet er, at det er så central beliggende med alle de historiske monumenter og seværdigheder, såsom Piazza San Marco, Basilica og Iglesia de Santa Maria indenfor rækkevidde, men samtidig placeret i et af de roligste områder af det centrale Venedig. Hvad mere kan man forlange?

Hotel La Fenice er beliggende på en lille, rolig plads og ligger faktisk i to bygninger, den ene er et gammel palæ og den anden en mere moderne bygning. Der er i den grad øje for deltaljer og begge dele rummer en afslappende og rolig atmosfære. Hotel La Fenice tilbyder komfortable faciliteter, såsom en lille gårdhave, hvor du kan nyde en kop kaffe om morgenen før du tager på sightseeing i skønne Venedig. Her er også en bar og et loungeområde til at slappe af i. mens du nyder en kold forfriskning om eftermiddagen, og hvis du har lyst til en snack eller noget mad, så disker restaurant La Taverna op med traditionelle, lokale retter.

Der er Wi-Fi forbindelse på hele hotellet og på værelserne. Morgenmaden er en buffet, men dog meget anstændig.

Læs mere om Hotel La Fenice et des Artistes

Komfortable værelser med Wi-Fi

Hotellet har 70 varme og hyggelige værelser, som alle er indrettet i en klassisk stil. Alle værelser har aircondition, satellit-TV, radio, Wi-Fi, værdiboks, minibar og telefon. Alle værelser er med eget badeværelse. Nogle af værelserne vender mod front til gårdhaven og andre til den lille hyggelige plads.

Bo i lejlighed

Lejlighederne ligger lidt spredt ikke langt fra hotellet. De er små og kan rumme op til 3 personer og har et mindre tekøkken til enkel madlavning. De er udstyret med satellit-TV, Wi-Fi, safetyboks, telefon og køleskab. Der er ingen elevator. Ind- og udtjekning foretages på hotellet (maks. ca. 200 meter væk).

Læs om værelserne på Hotel La Fenice et des Artistes

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map