Anmeldelser af Hotel Dolomiti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Dolomiti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Dolomiti som ligger i Venedig. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Dolomiti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

september 2015

Hyggeligt og velfungerende hotel og dejligt værelse med aircondition. Meget venligt og imødekommende personale.Alt var pænt og rent. Morgenmaden god og rigelig efter italienske forhold. Værelset på 4. sal uden elevator, så tænk på bagagen. Hotellet lå perfekt i forhold til station og kanalbådene. En del myg om aftenen, så myggebalsam og/eller kløestillende midler vil være godt
Alt i alt 5 dejlige dage.

Hotel Dolomiti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Dolomiti
Dobbeltværelse Superior med eget badeværelse

Ikke meget plads, mil vores behov
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hyggeligt familiehotel med super service

Et hyggeligt familieejet hotel med god atmosfære! Opholdet i Venedig i 4 dage var afslutningen på vores sølvbryllupsrejse med alle børn og børnebørn. Vi havde store forventninger til alt vi skulle se i byen og håb om at hotellet var godt nok, for det var ikke dyrt. Her vil vi meget gerne bo igen. Hotellets personale tog i mod os med stor imødekommenhed og hjalp gerne med svar på vore turistspørgsmål og også tip om steder vi ikke selv ville have fundet på at se. Hvis børnene kom for at hente nøglen til værelset vidste de præcis fra første dag hvilke børn der hørte til hvilken familie. De var meget opmærksomme på deres gæster. Italiensk morgenmad er nogen steder ret så sparsom men her var god og rigelig morgenmad. Vores yngste datter og hendes kæreste blev forlovet i Venedig på en romantisk gondoltur og fik mange lykønskninger fra personalet.
Absolut et anbefalelsesværdigt hotel men vær forberedt på at der gøres rent med klor og det kan lugte grimt lige når der er gjort rent, men rent det var der.

Anbefaling til kommende gæster

Forbered dig på Venedig hjemmefra så du ved noget om byen, og dens historie Tag en lille rygsæk med når du er på sightseeing. køb et godt bykort, hvis du ikke har et allerede, sørg altid for koldt vand og drik rigeligt. Vand kan købes BILLIGT i de små supermarkeder En kasket eller solhat kan afværge solstik så du ikke får din ferie ødelagt og selvfølgelig solcreme! Skal du med bil til Venedig, kan du få rabat på p-afgiften hvis du mailer i forvejen hvornår du ankommer og rejser igen til tronchetto-selskabet. Du får en standardmail retur med priser. Medbring print af den og din egen mail og vis det når du skal betale. Vi fik 6 euro rabat pr. dgn. pr bil, i alt 54 euro!!
Lad al overflødig bagage blive i bilen. der er trængsel ved vaporettoerne og store kufferter er kun til besvær. Køb billetter ved de små billethuse og ikke ved bådene, så kan du nemlig springe køen over og gå direkte ombord. Husk at "stemple"ind og cheche sejlretningen så du tager den rigtige båd.
Der er mange skønne og bemærkelsesværdige steder i byen. Prøv at tage lidt ud i de mindre kendte bydele,
Og tilsidst ; lad dig ikke stresse men spring hellere nogle seværdigheder over og giv dig god tid til dem du ser - og kom igen en anden gang. Det er en skøn by.

Hotel Dolomiti
Rent og pænt

Der lugtede meget af klor og det er ikke godt for astmapersoner som mig, vi fik at vide at vandet i hanerne var drikkevand men det var absolut ikke indbydende.
Gæstfrihed

Vi blev modtaget med stor imødekommenhed og jeg fik en hyggelig snak med ejerinden på italiensk om hotellet som er hendes fødested og hun fortalte meget gerne om området
Beliggenhed

Der var meget fredeligt og stille selv om det lå så tæt på banegården. og en hyggelig gårdhave med masser af planter og et let tilgængeligt toilet. super.
 
Selve indkvarteringen på Hotel Dolomiti
Dobbeltværelse Superior med eget badeværelse

Rigtig gode senge og bøjler nok til tøjet. Drikkevareautomaten havde rimelige priser så vi havde altid koldt vand når vi drog afsted på tur
Firesengsværelse Superior med eget badeværelse

Vores datter og svigersøn var ovenud tilfredse med værelset
Tresengsværelse Superior med eget badeværelse

stort lyst og rummeligt værelse, fint badeværelse, meget stille og roligt, rigtig godt tilfreds.
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 7 voksne, 6 børn
Navn
Thorbjørn og familie fra Skævinge boede på San Sivino i Manerba fra d. 21. til d. 28. juli 2012 og på Hotel Dolomiti i Venedig fra d. 28. til d. 29. juli 2012.

Igen har i formået at ramme plet når det gjaldt at indfri vore ønsker om en godt sommerferie i Italien.
Vi havde et enkelt ophold på Dolomiti. Det levede ikke helt op til vores forventninger af et 3-stjernet hotel da værelset var lille, føltes nedslidt og havde meget hårde senge. Også noget man kunne spørge gæsterne om hvilken type senge man er vandt til at sove i. Kunne være et stort plus for ”kørende” gæster. Morgenmaden var heller ikke rigtig noget at skrive om, og da vi havde en 2 dags køretur foran os – hjem, ville det havde været rart med lidt mere end blot 1 tør bolle, yoghurt og kaffe med langtidsholdbar mælk. Hotellets reception talte forbløffende godt engelsk og var meget hjælpsomme i guidning af ”vand-busserne”.
Igen var det godt med nogle udflugts beskrivelser fra In-Italia. Måske opdelt i familie med små børn, mellemstore børn. Par og Unge.
Tilbage er der kun at sige fra os, at vi vil altid fremafrettet anbefale In-Italia som det personlige rejsebureau der giver dét ekstra for at vi får det som vi vil have det.

In-Italia's kommentar

Hotel Dolomiti er et 2-stjernet hotel

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map