Hotel i Venedig

Hotel Arlecchino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det charmerende Hotel Arlecchino er indrettet i et gammelt veneziansk palads fra 1700-tallet. Det ligger lige ud til kanalerne i et hyggeligt område af byen. Hotellet har for nylig undergået en gennemgribende istandsættelse, og kan i dag tilbyde en række pænt indrettede værelser, hvoraf størstedelen har udsigt over kanalen. Hotellet har en lille reception, bar med udendørs servering langs kanalen, elevator og morgenmadsrestaurant.

Praktisk beliggenhed

Hotel Arlecchino ligger yderst praktisk for både ankomst og afrejse, idet der kun er få minutters gang til såvel jernbanestationen Santa Lucia og til Piazzale Roma, som er endestation for alle busser til fastlandet og lufthavnen og samtidig er der parkeringshus, hvis du ankommer i bil.

Venedig ligger for dine fødder

Den centrale beliggenhed gør også, at du har et fantastisk udgangspunkt for udflugter både i selve byen, men også i forhold til de omkringliggende øer. Hvis du får lyst til at tage en vandtaxa fra lufthavnen, kan du også komme sejlende direkte til dit hotel, og hvis du får lyst til en tur i gondol, ligger de også lige uden for døren. Der er heller ikke langt til de mange Vaporettoer, der fungerer som byens sejlende busser, så får du ømme fødder, er der altid en mulighed for at lade sig transportere.

Tag på udflugt i omegnen

Hvis du får lyst til at leje bil og tage en tur ind i det skønne opland og bjergene nordvest for Venedig, er det også let, for der findes flere biludlejningskontorer på selve Piazzale Roma. Du kan naturligvis også tage de lokale busser eller toget, som bl.a. har forbindelse til opera-byen Verona og Gardasøen. Tager du lyntoget kan du være i Verona på omkring en time.

Læs mere om Hotel Arlecchino

Pæne og komfortable værelser

Hotellet tilbyder i alt 24 pænt indrettede værelser. Der er aircondition, TV, minibar, telefon, værdiboksboks og badeværelse/toilet, bruser og hårtørrer. Der er gratis wi-fi på hotellet. Hotellet har nogle enkelte værelser i et annex i nærheden. Der er ikke elevator i denne bygning. Det er muligt at bestille værelser med kanaludsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel & Residence Venezia 2000

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Ai Due Fanali

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map