Hotel i Venedig

Hotel Abbazia

Standard værelse Superior værelse Superior værelse Superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du drømmer om at opleve Venedigs fred og idyl, bør du vælge Hotel Abbazia, der ud over sin historiske charme byder på en dejlig og indbydende atriumgård. Derudover er beliggenheden god, da du nemt når byens skønne seværdigheder og attraktioner.

Afslappende ferie i Venedig

Venedig er en by, som har meget at tilbyde sine besøgende, og her snakker vi ikke kun om alle seværdighederne, men også den dejlige, romantiske atmosfære, utallige udendørs spisesteder samt butikkerne. Og efter lange dage til fods i den historiske by, kan det være rart at tage det med ro "derhjemme". Hotel Abbazia, et tidligere CArmelite kloster, har til det formål en dejlig gårdhave, hvor du finder stole og borde, perfekt til et hvil før det er tid til at komme afsted ud i byen igen. Her kan du nippe til forfriskninger, som du har bestilt i hotellets bar.

Læs mere om Hotel Abbazia

Værelser med aircondition

Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper på Hotel Abbazia. De er alle udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minibar og badeværelse med brusebad / badekar og hårtørrer. Der er en værdiboks i receptionen.

Læs om værelserne på Hotel Abbazia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map