Hotel i Venedig

Hilton Molino Stucky

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i historiske omgivelser

I 1895 startede det nuværende Hilton Molino Stucky sin tilværelse som kornmølle med omkring 1500 ansatte. Giovanni Stucky og hans medarbejdere producerede mere end 50 tons mel om dagen, og han blev hurtigt den mest velhavende mand i byen. I 1955 var eventyret slut, og de store bygninger synede hen, indtil driftige folk overtog ruinen, og omdannede de gamle mure til et ikonisk luksushotel, som åbnede i 2007.

Sejl lige til døren

Det er en helt særlig oplevelse at komme sejlende til det store hotel, og du bliver naturligvis sat i land på den private landgangsbro lige uden for receptionen. Hotellet har vundet et utal af priser, og på grund af størrelsen, benyttes det ofte til både små og store konferencer. De fleste gæster er dog helt almindelige turister, som sætter pris på den høje standard og de mange faciliteter, hvoraf den mest berømte uden tvivl er den store swimmingpool på taget, hvorfra der er en helt enestående udsigt ud over hele Venedig. Hotellet har naturligvis privat shuttle-båd til Markuspladsen, lige som flere af de offentlige vandsporvogne lægger til i umiddelbar nærhed.

Tag på en kulinarisk opdagelsesrejse

Hotellet har et stort udvalg af restauranter og bar'er, men hvis du har lyst til at tage på en kulinarisk opdagelsesrejse uden for hotellets trygge rammer, har du valgt det helt rigtige sted. Molino Stucky ligger nemlig på øen Giudecca, som er en af de mest autentiske i Venedig, hvilket betyder, at der er et godt udvalg af helt lokale restauranter og små spisesteder, hvor du kan nyde et måltid mad til beskedne penge sammen med lokalbefolkningen.

Faciliteter i alle afskygninger

Hotellet har naturligvis forretnings center, trådløs internet, sauna, spa/massage, vaskemuligheder, vekslekontor og bagageopbevaring og er samtidig leveringsdygtigt i stort set alle de services, du vil kunne finde på at bestille foruden naturligvis den fantastiske swimmingpool på taget.

Læs mere om Hilton Molino Stucky

Der findes et utal af forskellige værelsestyper på Hotel Mulino Stucky. Vi har valgt at tilbyde almindelige standardværelser, de luxe- og executiveværelser med og uden udsigt til lagunen. Værelserne er i sagens natur nydeligt indrettede og har alle badeværelse med kar eller bruser, hårtørrer, satellit-TV, telefon, minibar og aircondition samt wifi mod tillæg.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Excelsior Venezia Lido

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

search map