Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1
Henter indhold

Vi udbyder lejligheder i Venedig efter devisen lidt men godt - og det er et bevidst valg. Vi har med årene erfaret, at det kan være ret indviklet og snørklet at bevæge sig rundt i byen, hvor der er er mange broer og trappetrin - og man risikerer lettere, end man tror, at fare vild mellem de mange små passager, calle og corte. Vi har derfor valgt kun at formidle lejligheder, hvor check-in eller afhentning af nøgler sker i en rigtig reception.

Venedig er en romantisk by, hvor charmen især kommer til udtryk om aftenen, når alle besøgende på dagsudflugt har forladt byen. Vi har derfor taget hensyn til både beliggenhed, standard og check-in-procedure ved valg af de lejligheder, som vi formidler. Hos os finder du både ferielejligheder indrettede i den klassiske venetianske stil, ofte med udsigt, hvilket egner sig bedst til voksne, der rejser uden børn - og også lejligheder, der er mere moderne indrettede og har adgang til et privat udeområde, hvilket ofte vil passe bedst til en familie, hvor børnene har mulighed for at få en oplevelse af Venedig, der rækker ud over en hektisk dagsudflugt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map