Hotel i Venedig

Eurostars Residenza Cannaregio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historisk stemning i hyggeligt kvarter

Når du ankommer til Hotel Residenza Cannaregio, får du måske et lille indtryk af, hvordan munkene levede her i fortiden. Dog vil du skulle bruge din fantasi en del, for de moderne faciliteter, stedet byder på, er ren luksus sammenlignet med den tids forhold. Hotellet ligger i afslappede og for Venedig relativt stille omgivelser, ikke langt fra det jødiske kvarter. Du er omgivet af hyggelige, små restauranter, hvor du kan spise godt til en rimelig pris. Her kan du trække dig tilbage og slappe af, men der er samtidig liv omkring dig, så du kommer ikke til at kede dig. Noget af det, du kan opleve i området lige omkring hotellet er for eksempel små kunstgallerier, markeder (spørg receptionen om, hvilke dage, de afholdes) og små boghandler.

Stille beliggenhed og nemt at komme til

Hotellet ligger i yderkanten af Cannaregio, blot et par minutters gang fra San Alvise. Bemærk, at når tidevandets udsving i Venedig er ekstreme, holder vaporetto'en/vandtaxaen ikke ved dette stop. Den bedste rute er i så fald at gå fra San Marculo på Canal Grande. Under normale omstændigheder kan du komme hurtigt til både togstationen og parkeringsområdet Piazzale Roma fra San Alvise.

Det tager dig kun 15 minutter at gå fra dit hotel til Rialto-broen, som skiller distrikterne San Marco og San Polo - og du bor kun en 25 minutters gåtur fra Markuspladsen.

Slap af i gårdhaven

Hotel Residenza Cannaregio byder på en dejlig, moderne indretning, med komfortable faciliteter. Klostrets have er blevet konverteret til en skøn gårdhave, hvor du kan benytte dig af baren, som kan forsyne dig med snacks og drinks dagen igennem. Om morgenen kan du nyde din morgenmad her. Forsiden af hotellet ligger bogstaveligt talt direkte ud til kanalen, så det er let at tage en vandtaxa/vaporetto til hvor som helst i Venedig herfra.

Læs mere om Eurostars Residenza Cannaregio

Originale og varme værelser

De 66 værelser er indrettet i en original og varm stil. Der er flere typer værelser, du kan vælge imellem: Standard dobbeltværelser, trippelværelser, deluxeværelser, familieværelser og en suite. Du kan bestille værelser, der har kapacitet til op til 4 personer, så hvis du ønsker at tage familien med herned på ferie, er det intet problem.

Alle værelser er udstyret med: Privat badeværelse med bruser, minibar, satellit-tv, aircondition og Wi-Fi. Nogle af værelserne er bygget i maisonette-stil.

Læs om værelserne på Eurostars Residenza Cannaregio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Eurostars Residenza Cannaregio

Læs personlige anmeldelser af Eurostars Residenza Cannaregio som ligger i Venedig. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Eurostars Residenza Cannaregio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Eurostars Residenza Cannaregio

Bedømmelse af Eurostars Residenza Cannaregio

Hotellet, et gammelt ombygget kloster, ligger ugenert og roligt i den nordøstlige del af Venedig.
Rummene er store om end der ikke er noget luksus over det hvilket nu også er helt ok.
Dog er der problemer med myg, noget, som hotellet godt er klar over, akkurat som at aircondition kun er lavet til at køle/svale. Den kan ikke bruges til at få varmen op, noget vi påpegede flere gange, da værelserne er meget kolde i forvejen. Så det er bestemt ikke et hotel, der skal anvendes i efterårs/vinterhalvåret.
Service var ypperligt og det samme med morgenmaden. Ikke en finger at sætte her. Personligt ville jeg dog foretrække 3½ stjerne men den gode vilje på hotellet trækker op.

Læs mere

Bedømmelse af Eurostars Residenza Cannaregio

Læs mere
 
search map