Hotel i Venedig

Eurostars Residenza Cannaregio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historisk stemning i hyggeligt kvarter

Når du ankommer til Hotel Residenza Cannaregio, får du måske et lille indtryk af, hvordan munkene levede her i fortiden. Dog vil du skulle bruge din fantasi en del, for de moderne faciliteter, stedet byder på, er ren luksus sammenlignet med den tids forhold. Hotellet ligger i afslappede og for Venedig relativt stille omgivelser, ikke langt fra det jødiske kvarter. Du er omgivet af hyggelige, små restauranter, hvor du kan spise godt til en rimelig pris. Her kan du trække dig tilbage og slappe af, men der er samtidig liv omkring dig, så du kommer ikke til at kede dig. Noget af det, du kan opleve i området lige omkring hotellet er for eksempel små kunstgallerier, markeder (spørg receptionen om, hvilke dage, de afholdes) og små boghandler.

Stille beliggenhed og nemt at komme til

Hotellet ligger i yderkanten af Cannaregio, blot et par minutters gang fra San Alvise. Bemærk, at når tidevandets udsving i Venedig er ekstreme, holder vaporetto'en/vandtaxaen ikke ved dette stop. Den bedste rute er i så fald at gå fra San Marculo på Canal Grande. Under normale omstændigheder kan du komme hurtigt til både togstationen og parkeringsområdet Piazzale Roma fra San Alvise.

Det tager dig kun 15 minutter at gå fra dit hotel til Rialto-broen, som skiller distrikterne San Marco og San Polo - og du bor kun en 25 minutters gåtur fra Markuspladsen.

Slap af i gårdhaven

Hotel Residenza Cannaregio byder på en dejlig, moderne indretning, med komfortable faciliteter. Klostrets have er blevet konverteret til en skøn gårdhave, hvor du kan benytte dig af baren, som kan forsyne dig med snacks og drinks dagen igennem. Om morgenen kan du nyde din morgenmad her. Forsiden af hotellet ligger bogstaveligt talt direkte ud til kanalen, så det er let at tage en vandtaxa/vaporetto til hvor som helst i Venedig herfra.

Originale og varme værelser

De 66 værelser er indrettet i en original og varm stil. Der er flere typer værelser, du kan vælge imellem: Standard dobbeltværelser, trippelværelser, deluxeværelser, familieværelser og en suite. Du kan bestille værelser, der har kapacitet til op til 4 personer, så hvis du ønsker at tage familien med herned på ferie, er det intet problem.

Alle værelser er udstyret med: Privat badeværelse med bruser, minibar, satellit-tv, aircondition og Wi-Fi. Nogle af værelserne er bygget i maisonette-stil.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Veneto

search map