Feriebolig i Venedig

Corte Ca' San Girolamo

 
Corte Ca' San Girolamo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Ca' San Girolamo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Venedig og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra det lille torv Campiello del Battello kommer man ind til Corte Ca' San Girolamo, hvor lejlighederne ligger rundt om en lille gårdsplads med oliventræer og rosmarinbuske. De syv lejligheder ligger alle i stueetagen og er udstyret med aircondition, gulvvarme, satellitfjernsyn, wi-fi og store vinduer, der gør dem lyse.

Praktisk minimalistisk stil

På Corte Ca' San Girolamo er der et lille fælles fitness-room, fælles vaskerum med møntvask og tørretumbler, som kan være praktisk ved et længere ophold i byen. De syv lejligheder ligger alle i stueetagen og er udstyret med aircondition, gulvvarme, satellitfjernsyn, wi-fi internet-opkobling og store vinduer, der gør boligerne lyse og behagelige. De er ikke møbleret på den klassiske - og somme tider belastende tunge - venetianske facon, men i en mere praktisk minimalistisk stil (100% IKEA!). Deres svage side er uden diskussion køkkenfaciliteterne, som er om muligt mere spartanske end sædvanligt i Italien; det kræver kreativitet og tålmodighed at tilberede andet end de mest simple retter her: to elektriske kogeplader, ingen ovn, ingen emhætte, særdeles ringe husgeråd, ja selv intet opvaskestativ. Men, men, men... det koster jo ofte heller ikke mere at bo her end på et langt mindre hotelværelse, og vi bør alle unde os at spise det lokale køkken, når det gælder de varme måltider. Så kan man altid spise enklere måltider med pålæg og tag-med-hjem-pizza i lejligheden.

Læs mere om Corte Ca' San Girolamo

Skjul teksten
 
 
search map