Feriebolig i Venedig

Corte Ca' San Girolamo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra det lille torv Campiello del Battello kommer man ind til Corte Ca' San Girolamo, hvor lejlighederne ligger rundt om en lille gårdsplads med oliventræer og rosmarinbuske. De syv lejligheder ligger alle i stueetagen og er udstyret med aircondition, gulvvarme, satellitfjernsyn, wi-fi og store vinduer, der gør dem lyse.

Praktisk minimalistisk stil

På Corte Ca' San Girolamo er der et lille fælles fitness-room, fælles vaskerum med møntvask og tørretumbler, som kan være praktisk ved et længere ophold i byen. De syv lejligheder ligger alle i stueetagen og er udstyret med aircondition, gulvvarme, satellitfjernsyn, wi-fi internet-opkobling og store vinduer, der gør boligerne lyse og behagelige. De er ikke møbleret på den klassiske - og somme tider belastende tunge - venetianske facon, men i en mere praktisk minimalistisk stil (100% IKEA!). Deres svage side er uden diskussion køkkenfaciliteterne, som er om muligt mere spartanske end sædvanligt i Italien; det kræver kreativitet og tålmodighed at tilberede andet end de mest simple retter her: to elektriske kogeplader, ingen ovn, ingen emhætte, særdeles ringe husgeråd, ja selv intet opvaskestativ. Men, men, men... det koster jo ofte heller ikke mere at bo her end på et langt mindre hotelværelse, og vi bør alle unde os at spise det lokale køkken, når det gælder de varme måltider. Så kan man altid spise enklere måltider med pålæg og tag-med-hjem-pizza i lejligheden.

Læs mere om Corte Ca' San Girolamo

Lejlighederne på Corte Ca' San Girolamo

Toværelseslejlighed Canal Grande med 2 sovepladser (stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 57 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad. Soveværelset har elektrisk kontrollerede loftsvinduer. En indre trappe fører op til en bred tagterrasse, hvor man kan nyde solskinstimerne og slappe af i fredelige omgivelser.

Toværelseslejlighed Ponte di Rialto med 2/3 sovepladser (stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 67 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, åbent værelse med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad. Soveværelset har elektrisk kontrollerede loftsvinduer. Fra stuen har man udsigt til den kanal, der løber forbi Ca' San Girolamo.

Toværelseslejlighed Ponte dell'Accademia med 2 sovepladser (stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 57 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad. Soveværelset har elektrisk kontrollerede loftsvinduer. Fra stuen har man udsigt til den kanal, der løber forbi Ca' San Girolamo.

Treværelseslejlighed Sestriere med 3 sovepladser (stueetage)

Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 72 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad. Soveværelset har elektrisk kontrollerede loftsvinduer. Fra stuen har man udsigt til den kanal, der løber forbi Ca' San Girolamo.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map