Hotel i Venedig

Ca' della Corte

 
Ca' della Corte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' della Corte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Venedig og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Standarden er god og på Ca' della Corte er man ikke i tvivl om, at værtsskabet forpligter. Beliggenheden er også i top: central og alligevel fredelig og samtidig i absolut gåafstand fra hovedbanegården i Venedig (ca. 600 m). Du behøver altså ikke at bekymre dig om at skulle risikere at spilde en masse transporttid på din færd rundt i byen. Velkommen til det lille boutique-hotel.

En fredelig beliggenhed midt i Venedig

Ca' della Corte ligger i kvarteret Dorsoduro. Der er et hav af kanaler til alle sider - dog er der ikke kanaludsigt fra selve stedet. Der er desuden mange gode spisesteder i absolut gåafstand. Ca' della Corte har ved indgangen en hyggelig møbleret gårdhave, hvor der om aftenen ofte er tændt stearinlys. Stemningen er dragende.

Læs mere om Ca' della Corte

Personligt og vedkommende

Her på stedet er der ikke noget overladt til tilfældighederne. Der er tænkt over tingene, ikke mindst over de mange lamper i Murano-glas. Man føler sig meget velkommen på dette sted, som er alt andet end standardiseret. I den store salon finder gæsterne fx et kaffehjørne med frugtfad, som står til gæsternes rådighed døgnet rundt. Kaffe og frugt kan være som sendt fra himlen, når man kommer træt hjem efter at have vandret Venedig tynd. Ud over wifi på værelserne er der tilmed også et internetpoint på stedet. Værterne er meget åbensindet og kan sørge for det meste. Meget kan lade sig gøre - bare spørg.

Morgenmaden er serveret på tagterrassen ...

Blandt de mange højdepunkter topper tagterrassen, hvor morgenmaden serveres ved bordene i godt vejr. Fra den hyggelige tagterrasse er der udsigt over kvarterets tage. Bemærk at loftshøjden under halvtaget er begrænset. Man kan alternativt vælge at indtage morgenmaden nede i salonen eller på værelset (uden mertillæg).

Værelserne

Værelserne ligger på 1., 2. og 3. sal. Værelset på 3. sal er et kvistværelse (Standard) med sovehems til et barn. Der er ikke elevator på stedet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino

Residence Liana

Torri del Benaco

search map