Feriebolig i Venedig

Appartamenti San Simeon

Pris fra pr. pers.
Lejlighederne ligger i den smalle, hvide bygning i midten af billedet Fra tre af lejlighederne er der laguneudsigt mod den ikoniske kirke på øen San Giorgio Lejlighed Laguna Lejlighed Ducale Lejlighed Ducale Lejlighed San Giorgio Lejlighed San Giorgio Lejlighed San Giorgio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tre af de disse fire lejligheder har tilmed et fint vue mod lagunen og den ikoniske kirke på øen San Giorgio. De har alle aircondition.

Historisk charme og charmerende historie

Lejlighederne, som ligger midt i det historiske Venedig, er indrettede med charme og antikviteter uden at tynge interiøret. Standarden er god og klart over middel. In-Italia har vurderet, at lejlighederne sniger sig op på 4 sole. Tæt på lejlighederne lægger vandbusserne til - herfra kan man bl.a. tage over til Lido di Venezias gyldne sandstrande, hvilket gør ugeophold i sommerhalvåret oplagt. Venedig er et af de få steder i hele Italien, hvor man så nemt kan kombinere storby med badeferie. Skulle man mod vores anbefaling ankomme i bil, så har stedet en rabataftale med et parkeringshus på Piazzale Roma ved ankomsten til Venedig.

Læs mere om Appartamenti San Simeon

Komfort som på et hotel

Lejlighederne udlejes efter princippet om, at du ikke skal have noget besvær. Der er både forbrug (el/vand), håndklæder og sengetøj inkluderet i prisen. Bemærk, at der ikke er elevator på stedet.

Lejlighederne på Appartamenti San Simeon

Toværelseslejlighed Campiello med 3 sovepladser

Denne lejlighed på ca. 45 m² ligger på 1. sal (ved siden af Laguna - dvs. disse to lejligheder kan med fordel lejes af to familier eller én stor). Lejligheden har et opholdsrum med skabskøkken (to kogeplader og køleskab) og enkeltmandssovesofa. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition, lcd sat-tv og værdiboks. Denne lejlighed er til maks. tre personer.

Toværelseslejlighed Laguna med 3/4 sovepladser (med laguneudsigt)

Denne lejlighed på ca. 50 m² ligger på 1. sal (ved siden af Campiello - dvs. disse to lejligheder kan med fordel lejes af to familier eller én stor). Lejligheden har et opholdsrum med skabskøkken (mikrobølgeovn, to kogeplader og køleskab) og dobbeltsovesofa. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og jacuzzi. Lejligheden råder over aircondition, lcd sat-tv og værdiboks. Denne lejlighed er til maks. fire personer. Fra lejligheden er der laguneudsigt. Da lejligheden ligger på 1.sal, har man også udsigt til fortovsrestauranternes parasoller.

Toværelseslejlighed San Giorgio med 3/4 sovepladser (med laguneudsigt)

Denne lejlighed på ca. 50 m² ligger på 2. sal. Lejligheden har et opholdsrum med skabskøkken (to kogeplader og køleskab) og dobbeltsovesofa. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition, lcd sat-tv og værdiboks. Denne lejlighed er til maks. fire personer. Fra lejligheden er der laguneudsigt.

Etværelseslejlighed Ducale med 3/4 sovepladser (med laguneudsigt)

Denne store etværelseslejlighed på ca. 50 m² ligger på 3. sal med loft til kip. Lejligheden har et ét stort rum med skabskøkken (mikrobølgeovn, to kogeplader og køleskab), dobbeltsovesofa, dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition, lcd sat-tv og værdiboks. Denne lejlighed er til maks. fire personer. Fra lejligheden er der en panoramisk laguneudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Corte Ca' San Girolamo

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Populært i Veneto

search map