Feriebolig i Venedig

Appartamenti San Simeon

Lejlighederne ligger i den smalle, hvide bygning i midten af billedet Fra tre af lejlighederne er der laguneudsigt mod den ikoniske kirke på øen San Giorgio Lejlighed Laguna Lejlighed Ducale Lejlighed Ducale Lejlighed San Giorgio Lejlighed San Giorgio Lejlighed San Giorgio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tre af de disse fire lejligheder har tilmed et fint vue mod lagunen og den ikoniske kirke på øen San Giorgio. De har alle aircondition.

Historisk charme og charmerende historie

Lejlighederne, som ligger midt i det historiske Venedig, er indrettede med charme og antikviteter uden at tynge interiøret. Standarden er god og klart over middel. In-Italia har vurderet, at lejlighederne sniger sig op på 4 sole. Tæt på lejlighederne lægger vandbusserne til - herfra kan man bl.a. tage over til Lido di Venezias gyldne sandstrande, hvilket gør ugeophold i sommerhalvåret oplagt. Venedig er et af de få steder i hele Italien, hvor man så nemt kan kombinere storby med badeferie. Skulle man mod vores anbefaling ankomme i bil, så har stedet en rabataftale med et parkeringshus på Piazzale Roma ved ankomsten til Venedig.

Læs mere om Appartamenti San Simeon

Komfort som på et hotel

Lejlighederne udlejes efter princippet om, at du ikke skal have noget besvær. Der er både forbrug (el/vand), håndklæder og sengetøj inkluderet i prisen. Bemærk, at der ikke er elevator på stedet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map