Feriebolig i Venedig

Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto

Pris fra pr. pers.
Indgangen til Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto Kirken Madonna dell'Orto Terrassen til Beige Lejligheden Nero Lejligheden Rosso Fællespavillon med loungemøbler
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vandbusstoppestedet Madonna dell'Orto ligger meget belejligt lige ved siden af - herfra kan man sejle direkte til og fra lufthavnen. Det er nemt og bekvemt.

Cannaregio og Madonna dell'Orto

Lejlighederne Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto er navngivet efter klokketårnet til nabokirken Madonna dell'Orto, som ligger her i området Cannaregio. Cannaregio opfattes af mange som det ægte og uturistede Venedig. Det er også i dette område, man finder det jødiske kvarter Ghetto. Fra Madonna dell'Orto tager det ca. 30 minutter at gå til Markuspladsen, mens togstationen og Rialtobroen ligger tættere på. Nærmeste købmand/bager ligger ca. 400 m fra lejlighederne.

Læs mere om Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto

Fredelig beliggenhed og historiske omgivelser

Stedet ligger blot ca. 20 m fra kajen, hvorfra man kan skue ud over lagunen. Indgangspartiet er flot og historisk, og der er kun adgang til stedet for stedets egne gæster. Beliggenheden er stilfærdig - her er ingen befærdede masseturisme-strøg, blot nogle lokale kirker, som bimler fra tid til anden.

Flotte lejligheder med egen terrasse og fælles terrasse

De rummelige lejligheder har alle egen privat terrasse og ligger i stueplan. Haven er omgivet af roser og alskens blomster - hvis tilstedeværelse naturligvis afhænger af årstiden. Lige mellem den lille reception og lejlighederne ligger der en fin pavillon med loungemøbler til fælles afbenyttelse.

Lejlighederne på Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto

Treværelseslejlighed Beige med hems med 4/7 sovepladser (med privat terrasse)

Lejligheden Beige er på ca. 83 m² og ligger i stueplan. Den er i to plan og består i stueplan af et opholdsrum med køkkenhjørne (m. bl.a. mikrobølgeovn, elkedel, kølefryseskab og opvaskemaskine) og spiseplads, et soveværelse med dobbeltseng, enkeltseng og hems til en person samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Fra soveværelset er der direkte udgang til en privat møbleret terrasse. Fra opholdsrummet går der en trappe op til 1. sal, hvor der er et soveværelse med dobbeltseng og sovepuf til en person samt endnu et badeværelse med toilet og jacuzzi. Lejligheden har aircondition, wi-fi, værdiboks, vaskemaskine og lcd sat-tv. Denne lejlighed ligger som den første og har den største terrasse af de tre.

Etværelseslejlighed Nero med hems med 4/6 sovepladser (med privat terrasse)

Lejligheden Nero er på ca. 70 m² og ligger i stueplan. Der er tale om en stor og rummelig etværelseslejlighed med stor hems. I stueplan består den af en særskilt soveafdeling (med dobbeltseng og enkeltsovesofa), et opholdsrum med køkkenhjørne (m. bl.a. mikrobølgeovn, elkedel, kølefryseskab og opvaskemaskine) med spiseplads samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Fra køkkenhjørnet er der trappe op til hemsen, hvor der er en dobbeltsovesofa og et særskilt område med dobbeltseng. Lejligheden har aircondition, wi-fi, værdiboks, vaskemaskine og lcd sat-tv. Denne lejlighed, som ligger i midten af de tre, har en møbleret terrasse.

Etværelseslejlighed Rosso med hems med 4 sovepladser (med privat terrasse)

Lejligheden Rosso er på ca. 60 m² og ligger i stueplan. Der er tale om en stor og rummelig etværelseslejlighed med stor hems. I stueplan består den af et opholdsrum med en dobbeltsovesofa, en enkeltsovesofa og køkkenhjørne (m. bl.a. mikrobølgeovn, elkedel, kølefryseskab og opvaskemaskine) med spiseplads samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Der er en trappe op til hemsen, hvor der er en sofa og en dobbeltseng. Lejligheden har aircondition, wi-fi, værdiboks, vaskemaskine og lcd sat-tv. Denne lejlighed, som ligger bagest af de tre, har en lille lukket møbleret terrasse, der ikke er overdækket.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Hilton Molino Stucky

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map