Hotel i Venedig

Ai Reali Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Venedig er en af de mest eventyrlige byer i hele verden. Historiens vingesus kan høres på alle gadehjørner, mens de elegante gondoler langsomt sejler rundt mellem de i alt 117 øer, som udgør selve byen. De historiske paladser ligger tæt, og med en beliggenhed mellem Markuspladsen og den legendariske Rialtobro finder du en af Venedigs hemmelige perler, Hotel Ai Reali.

Du kan sejle lige til døren

Du kan sejle lige til døren, og når du træder ind i det gamle herskabelige palads, taber du både næse og mund, for det er som at træde ind i et eventyr i en helt anden tidsalder.

Historiske rammer til en afslappet ferie

Hotel Ai Reali er indrettet i et gammelt historisk palads fra det 17. århundrede. Paladset hed oprindeligt "Ca' Corner-Reali" og var ejet af familien Corner. I år 1800 blev det solgt til Sig. Reali, som ejede adskillige fabrikker. Bygningen har kun fugeret som hotel siden 2013, og den eksklusive indretning og de herskabelige omgivelser gør, at hotellet er blevet optaget i hotelkæden "Small Luxury Hotels of the World".

Bo i herskabelige omgivelser

Foruden den store lobby, tilbyder hotellet en eksklusiv restaurant, en hyggelig loungebar med et lille grønt udendørsområde, wellness- og spa-center samt konferencefaciliteter.

De 32 værelser er et helt kapitel for sig, og findes i mange forskellige størrelser og kategorier, som dog alle er smagfuldt indrettet i klassisk veneziansk stil. Alle værelser har minibar, værdiboks til laptop, telefon, wi fi, fladskærms TV, samt badeværelse med hårtørrer. Kategorien fra Classic og op, har også et opholdsområde og skrivebord, mens junior suiter og suiter har kig til kanalerne.

Værelserne på Ai Reali Hotel

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Gasserhof

Bressanone, Sydtyrol

Residence Club Sporting

San Martino di Castrozza, Sydtyrol

Rifugio al Faggio

Ledrosøen, Sydtyrol

Populært i Veneto

search map