Hotel i Venedig

Ai Carmini Suites

Ai Carmine kirke Opgangen Eksempel på køkkenhjørne i Comfort suite Eksempel på Comfort suite Eksempel på Comfort suite Superior suite på 4. sal Superior suite på 4. sal Eksempel på opholdsstue i Comfort suite Eksempel på soveværelse i Comfort suite Eksempel på sovesofa i stuen i Comfort suite Eksempel på soveværelset i Comfort suite Superior suite på 4. sal Superior suite på 4. sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ai Carmini Suites byder på en central beliggenhed. Hvis du ankommer med toget eller i bil har du en kilometers gang fra togstationen og lige så meget fra Piazzale Roma, hvor du finder det nærmeste - og dyreste - parkeringshus i forhold til centrum.

Bo lige ud til en karakteristisk kanal

Alle ferielejligheder på Ai Carmini Suites ligger ud mod kanalen Rio di S. Margherita, der fører til torvet Campo S. Margherita, hvor venetianerne køber frugt, grøntsager og fisk fra boderne på pladsen eller om aftenen på caféerne efter dagens pligter. Torvet ligger tæt nok på til, at du kan nå derhen på kort tid og langt nok derfra til, at du ikke vil blive generet af højtrøstede lokale eller turister, der har fået for mange spritz (byens berømte aperitif).

Et område, der emmer af kultur

Ai Carmini Suites ligger imellem det armenske kollegie på Palazzo Zenobio og Palazzo Moro, hvor Shakespeares tragiske helt Othello ifølge traditionen skal have boet. I kort gåafstand finder du kirken Chiesa di Santa Maria dei Carmini samt den lange promenade på Fondamenta delle Zattere, hvorfra du ser ud over bassinet over mod øen Giudecca. Få minutters gang og du kommer til museet Ca' Rezzonico og til den pragtfulde malerisamling Accademia. Du har ellers ca. 1,8 km gang til Rialto broen og 2 km til Markuspladsen.

Gode ferielejligheder med adgang til fælles terrasse

Fra opgangen kommer du op - ad trappen eller med elevator - til din ferielejlighed, der kan ligge fra første til fjerde sal i huset. Da det drejer sig om et gammelt palæ, er alle lejligheder lidt forskellige, hvad angår opdeling, farve og materialer - for eksempel nogle har fritliggende træbjælker, andre almindelige lofter og stenfarverne varierer fra lejlighed til lejlighed. På fjerde sal ligger der kun en lejlighed (Superior suite), der har terrasse med udsigt over Venedigs tage og kuplerne. Alle lejlighederne råder over aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, køkkenhjørne med mikroovn og wi-fi. Prisen inkluderer daglig opredning af lejligheden, men ikke rengøring af køkkenhjørne.

Læs om værelserne på Ai Carmini Suites

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ai Carmini Suites

Læs personlige anmeldelser af Ai Carmini Suites som ligger i Venedig. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ai Carmini Suites. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Ai Carmini Suites

Central men rolig beliggenhed

En god og velindrettet lejlighed i roligt kvarter men alligevel tæt på alt
Vi havde bestilt morgenmad, som var sat i køleskabet så vi selv kunne anrette den, og der blev løbende suppleret op i forhold til, hvad vi havde brugt.

Læs mere

Super

Skønt sted! Centralt og alligevel lidt væk fra den værste turisttummel! Fint lille torv i nærheden med gode restauranter! Vi ankom sent i mørke og havde lidt svært ved at finde stedet! Kan kortet gøres tydeligere? Mødte stor hjælpsomhed!&

Læs mere

Bedømmelse af Ai Carmini Suites

Flot beliggenhed!
Hyggelig lejlighed i stille, men alligevel centralt område med mange restauranter. Perfekt område i gåafstand til både Markuspladsen og Rialtobroen. Vigtigt at bo lidt udenfor områderne med flest turister. Vi vil gerne komme tilbage hertil.

Læs mere

Bedømmelse af Ai Carmini Suites

Læs mere

Bedømmelse af Ai Carmini Suites

Læs mere
 
search map