Feriebolig i Valeggio sul Mincio i Veneto

Il Borghetto

Pris fra pr. pers.
Den lille landsby Il Borghetto Byens lille restaurant Udsigt fra Il Borghetto mod broen Ponte Visconteo
 
Il Borghetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Borghetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Valeggio sul Mincio her
Henter indhold

Il Borghetto er en lille landsby fra 1400-tallet, som ligger midt i floden Mincio, og som indtil for få år siden, kun bestod af vandmøller.

Smukt restaurerede møllehuse

I slutningen af 1990´erne blev en del af byen opkøbt med videresalg for øje, men de nuværende ejere forelskede sig totalt, og besluttede sig i stedet for at gennemrestaurere de gamle møllehuse, og indrette ferielejligheder, små butikker og restaurant.

Romantik og idyl

I dag er Il Borghetto et af de mest romantiske og pittoriske steder nær Gardasøen, som ligger blot 10 km væk, mens der er ca. 30 km til Verona. Der er flere restauranter i byen, samt nogle få butikker, og byen Valeggio ligger blot ca. 1 km derfra. Man skal være opmærksom på, at der er mange turister i højsæsonen.

Fald i søvn til flodens brusen

Man har lagt stor vægt på at bevare mølle-byen som den var, og derfor kan man stadig se de gamle møllehjul, lige som meget af den invendige mølle-teknik er bevaret, og i dag fungerer som en meget speciel udsmykning i flere af lejlighederne. Det faktum at man bor midt i en flod gør, at man skal være forberedt på at kunne høre vandets brusen døgnet rundt, men for de fleste vil det sikkert være årsagen til, at man vælger netop dette sted.

Spis din morgenmad på gaden eller få den serveret i din lejlighed

Il Borghetto har sin egen reception, som er åben formiddag og sen eftermiddag. Foruden receptionen består den lille landsby af et par mindre butikker, samt en cafè/restaurant, hvor man kan spise morgenmad (mod betaling) på terrassen ved floden, hvis ikke man foretrækker at få den leveret i lejligheden mod et mindre gebyr. I receptionen råder de over nogle ganske få parkeringstilladelser, men når de er brugt op, kan man parkere på de offentlige parkeringspladser lige i nærheden mod betaling.

De gamle husmurer er bevaret

Lejlighederne er i forskellige størrelser og ligger spredt rundt i landsbyen, enten i stuetagen eller på 1. sal. Lejlighederne er alle meget forskelligt indrettet, og består af ét eller flere værelser (max. 5 personer). Flere af lejlighederne har en åben hems med ekstra sovepladser, som forbindes med stuen via en stige/trappe. De fleste lejligheder er i forskudte plan, da man har været nødt til at respektere de gamle mure - og pladsen er udnyttet optimalt. På grund af indretningen kan lejlighederne ikke anbefales til familier med mindre børn eller gangbesværede.

Middelalderstemning

Alle lejligheder er meget smagfuldt indrettet, og man har lagt vægt på at bevare indtrykket af middelalderlandsby. En enkelt har pejs, og en anden har en lille privat terrasse, som går ud over floden.

Læs om lejlighederne på Il Borghetto

 
 

Lignende boliger

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Populært i Veneto

search map