Agriturismo i Valdobbiadene i Veneto

Due Carpini Salis

Swimmingpoolen til Salis-værelserne i den nyrenoverede stald
 
Due Carpini Salis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Due Carpini Salis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Valdobbiadene og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Due Carpini er en hyggelig Bed & Breakfast med blot 4 lækre værelser der er en del af en hyggelig agriturismo, som ligger smukt mellem vinmarkerne i Santo Stefano ca. 7 km fra byen Valdobbiadene. Santo Stefano ligger på den berømte vinrute Strada del Prosecco, og blot ca. 70 km nordvest for Venedig.

Værelser af høj standard

Værelserne Due Carpini Salis (indviede i 2010) er indrettet i et gammelt landhus (ca. 100 m fra hovedbygningen), der tidligere fungerede som stald. Salis-værelserne er af høj standard med store glaspartier og en fin landskabsudsigt over vinmarkerne. Stedet ejes af Maria Boghetto, der står for den daglige drift sammen med den tyskfødte Elisabeth Engelbach.

Læs mere om Due Carpini Salis

Mange gode restauranter i området

Udsigten er ubetalelig, og der er heller ikke sparet på budgettet, da stedet skulle indrettes. Man har valgt at bruge de bedste materialer, og der er tænkt over alle detaljer. Der er trægulve næsten overalt, hvilket gør stedet allergivenligt. Begge bygninger har egen parkering og egen lille morgenmadssal i forbindelse med køkkenet. Beliggenheden midt i Prosecco-vindistriktet gør, at det er et oplagt udgangspunkt for udflugter til de mange berømte kulturbyer i området, lige som hele egnen er en drøm for vin- og madinteresserede. Det myldrer med små gode spisesteder, hvor man stort set altid lægger vægt på den lokale produktion. Dette gælder også den restaurant, som er flyttet ind i den nye del: Salis Cibo & Vino. Den er både åben for stedets gæster og for folk udefra (lukkedag er mandag). De to bygninger er forbundet af en ca. 100 meter lang sti, som går gennem vinmarkerne.

Swimmingpool og wellness til Salis-værelserne
- På Due Carpini er der både swimmingpool og wellness-område til gæsterne i Salis-værelserne (Dell'Alba, Del Tramonto, Del Prosecco e Della Rugiada). Fra poolen er der en ubeskrivelig udsigt ud over vinmarkerne. Langs poolen er der en fin solterrasse i træ og derudover også et jacuzzi. I wellness-afdelingen finder man (mod tillæg året rundt) både massage, sauna, tyrkisk bad og mange andre former for velvære og nydelse.
NB: Bemærk at værelsesprisen om sommeren er inkl. brug af pool, mens værelsesprisen resten er året er lavere, da brug af poolen ikke er inkluderet i prisen.

Værelserne på Due Carpini Salis

Dobbeltværelse Dell'Alba

Dell'Alba har aircondition, minibar, sat-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelset, som vender mod øst, har en fin udsigt over vinmarkerne. Der er mulighed for en opredning.

Dobbeltværelse Del Tramonto

Del Tramonto har aircondition, minibar, sat-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelset, som vender mod vest, har en fin udsigt over vinmarkerne. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Del Prosecco

Del Prosecco har aircondition, minibar, sat-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelset har en fin udsigt over vinmarkerne. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Della Rugiada

Della Rugiada har himmelseng, aircondition, minibar, sat-tv og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelset har en fin udsigt over vinmarkerne. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map