Ferieboliger og hoteller i Treviso

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hyggeligt byliv

Treviso kan sammenlignes med Roskilde – for sin størrelse og sit hyggelige byliv. Tiramisu'en blev til her og byen er hovedkvarter for Benetton, Sisley og Stefanel. Treviso har desuden en række kanaler, der løber gennem byen, som også gør at mange sammenligner den med Padova – eller et lille Venedig, hvilket igen bidrager til stemningen.

Kort over Treviso

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Attraktioner

Treviso ligger 40 km nord for Venedig og ca. 60 km nord-øst for Padova. Byens største attraktioner rent arkitektonisk-historisk-kulturelt udgøres af hovedpladsen Piazza dei Signori i centrum af den historiske kerne, domkirkepladsen Piazza del Duomo, katedralen San Nicolò i udkanten af bymidten, byporten Porta San Tommaso, broerne Ponte Dante og Ponte Frà Giocondo og byporten Porta Santi Quarata, der peger i retning mod Padova.

Desuden huser Treviso en håndfuld store, historiske villaer i et indbydende byrum med kanaler. Endelig er byen omgivet af bymure, der har haft til opgave at beskytte byen gennem dens historie.

Læs mere om Treviso

Øen med et unikt by-miljø

Af særligt bemærkelsesværdige pejlingsmærker kan nævnes øen Isola della Pescheria, som er en lille frodig ø, der ligger midt i kanalen Cagnan Grande, og som blev skabt i 1856 af det østrigske vælde.

Målet med øen var at tildele et centralt handelstorv til byens fiskemarked, der indtil da lå ved Piazza dei Signori. Øen er et unikt lille by-miljø omgivet af interessante bygningsværker fra middelalderen.

Et lille Venedig

Via Buranelli ligger hånd i hånd med byens kanaler og deraf kaldes området Buranelli. Der er tale om det historiske centrum, hvor vandet flyder roligt nedenfor de smukke huse og den stemningsskabende, sporadiske bevoksning.

Vejret

Vi befinder os i Norditalien, så i vinterhalvåret skal man ikke forvente temperaturer over minus, mens de om sommeren når skandinaviske højder med 28 °C i juli-august.

Antikmarked

Hver 4. søndag i måneden er der antik- og samlermarked ved Borgo Cavour og Via Canova, som løber forbi Piazza del Duomo i centrum af Treviso.

Det’ for børn

Legepladser har ligget kommunalbestyrelsen meget på sinde, og derfor findes der flere børne-lunde i byen, hvis man trænger til en legepause - og det gør børn jo.

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Treviso? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i og omkring den hyggelige by. 

Skal du for eksempel på ferie med en større gruppe, storfamilien eller en flok venner, er en stor villa i Italien en interessant mulighed. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. I oversigten kan du finde uddybende beskrivelser af de enkelte indkvarteringsmuligheder, så du kan finde den ideelle bolig til dine behov og ønsker.

Fly, tog, bus og cykler

Der er gangske få kilometer til Treviso lufthavn - officelt Aeroporto di Treviso Antonio Canova (lufthavnskode TSF) - der er dog heller ikke ret langt til lufthavnen ved Venedig, som har direkte forbindelser til Danmark.

Ciclabilità – altså cykelegnethed er også noget man har gået op i i kommunalbestyrelsen. Så Treviso har et bikesharing-program, således at man ofte kan finde en cykel og på denne måde komme omkring i byen. Der er desuden togstation i byen, der betjenes af de italienske statsbaner, mens byens busselskab hedder actt og man finder køreplaner her: www.actt.it (også link på engelsk).

Mange af vores rejsende vælger dog at bestille billeje sammen med ferien i Italien. Med en bil tilrådighed er det ikke blot nemt at komme omkring til regionens mange seværdigheder, du er også mere fri til at følge pludselige indskydelser og forlade alfarvej.

Udflugter fra Treviso

Trods de mange attraktioner og seværdigheder i Treviso, kan det varmt anbefales at sætte en dag af til at besøge Venedig, som ligger inden for relativ kort afstand.

I Italiens mest berømte kanalby er der nok at se på og opleve til at fylde en hel dag. Heldigvis bor du så tæt på, at du har mulighed for at blive til efter de fleste andre dagsturister er draget videre. 

Treviso er også et godt udgangspunkt for eventyr i vinen og gastronomiens verden. Besøg for eksempel det nærliggende Prosecco-vinområde med de karakteristiske kegleformede bakketoppe.

Skjul teksten
 
 
search map