Hotel i Tregnago i Veneto

Tenuta Le Cave

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dyk ned i Amaronens land, Tenura Le Cave ligger på en naturlig terrasse der vender ud mod den østligste dal i Valpolicella distriktet og i udkanten af Lessinia naturparken.
De hvide klipper er præger området bærer præg af at området var et gammelt stenbrud, i dag er det omdannet til en stemmningsfuld vingård der kravler op ad skrænten og veksler mellem vinranker, skov og oliventræer.

Tenuta Le Cave drives i samarbejde med vinhuset Fasoli Gino der er en passioneret og lidenskabelig tilhænger af økologi og biodynamik, vinhuset introducerede økologi i 1980 og har arbejdet 100% økologisk siden 1985, i 2000 konverterede man dele af produktionen til biodynamik. Traditionen i området er dedikeret til Valpolicella og Amarone, men der produceres også pragtfulde hvidvine (Soave), mousserende vine (Prosecco) og sågar øl!

Hele produktionen bærer præg af en dedikation til terroir, tradition og innovation, fordi stor vin er kun en tolkning af det mikroklima som druerne produceres i.

Dette lille lokalområde er drevet med en afslappet elegance med fokus på bæredygtighed og økologi, så stedes gæster kan opdage dette smukke land. Værelserne er luksuriøse og med stor komfort og benytter lokale materialer samt italiensk kunst til at give et rustikt og lækkert indtryk.

Bæredygtig vinproduktion med passion

Ejendommen er dedikeret til produktionen af økologisk og biodynamisk vin af høj kvalietet, Et valg foretaget af både hoved og hjerte. Overbevisningen er at en sund og bæredygtig vinproduktion der er bedre for den natur der omgiver dem og samtidig bedre for alle der nyder deres vine (dem selv inklusiv).

Pragtfulde Valpolicella

Omgivet af et land med store vine og foran porten til en af de smukkeste byer i Italien er Tenuta Le Cave en oase af fred og ro, men samtidigt et ideelt udgangspunkt for at udforske denne underskønne region. Personalet på stedet står til din rådighed med ideer og forslag til udflugtsmål og hjælper også gerne med at organisere ture således at de bliver tilpasset præcis jeres ønsker og lidenskaber.

Afslapning og forkælelse

Tenuta Le Cave er udstyret med sauna, spabad, dampbad, salthule, massageværesler og afslapningsområder der er inspireret af grundprincipperne for ejendommen. Kure og behandlinger er dedikeret til jorden, naturen og selvfølgelig til vinen.

Naturen er kilde til utallige ressourcer til vores psykiske velbefindende, af den årsag benytter Tenuta Le Cave urtemedicin, planter, blomser, mineraler og salte i deres behandlinger, deres ønske er at give kroppen mulighed for at genopdage en balance og vitalitet samt aktivere den opkvikkende enerig og vedligeholde organismen.

Behandlingerne skræddersyes til den enkelte og er nøje gennemtænkt for at optimere effekten og give jer en bevidsthed om hvordan man kan bruge de naturlige kilder til at forbedre livskvalitet og en indre ro i et sundt legme.
Ansigtsbehandlingerne fuldender rejsen og genopretter vitalitet med en serie af forskellige teknikker og produkter for at fremme den cellulære foryngelse alt efter jeres individuelle hudtype.

Læs mere om Tenuta Le Cave

Indbydende og gennemtænkte værelser

Ejendommen ligger spredt ud omkring en lille gårdsplads, der er præget af elegant italiensk arkitektur der kombinerer de gamle Lessinia sten med søjler og klassiske statuer.

Værelserne er luksuriøse med stor komfort og masser af gode indretningsdetaljer der giver en sofistikeret og elegant oplevelse. I hovedbygningen, hvor man finder reception, bar, restaurant, vinkælder, SPA og swimmingpool huser også deluxe-værelserne samt junior suite.

Villaen, der ligger ca. 500 meter fra hovedbygningen, ligger i et roligt område mellem vinmarkerne i skovgrænsen. Her funder du suiterne, ledsaget af elegante opholdsrum med pejs, en have mellem træerne og bio sauna.

Naturen og den miljømessige bæredygtighed er kernen i hele ejendommens opbygning og der er indkoorporeret flere energisparende løsninger såsom jordvarme og solpaneler.

Læs om værelserne på Tenuta Le Cave

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map