Villa i Torri del Benaco ved Gardasøen

Villa Margiò

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Leder du efter ro og et smukt landskab? Du finder det ved Gardasøen
Leder du efter et område, hvor du vil holde en aktiv ferie med vandring eller cykling op og ned af bjergene? Du finder det ved Gardasøen.
Leder du efter et rejsemål, der byder gode underholdning for børnene? Du finder det ved Gardasøen

Din afslappende ferie på Villa Margiò

Villa Margiò ligger langs vejen der kører fra Torri del Benaco op mod Albisano - den er ikke særlig trafikeret. Du kan går til det nærmeste spisested, som ligger kun 800 meter fra villaen. Vælger du at blive hjem og nyde udsigten det mest af dagen kan du købe ind i Torridel benaco (ca. 1,7 km) eller i Albisano (ca. 2 km). Glæd dig da til solbadning ved pool, til det malerisk udsigt over Gardasøen og nyd afslappende timer i olivenlunden omring villaen.

Din aktive ferie på Villa Margiò

Fra Villa Margiò kan du cykle eller gå op ad bakken og gå på opdagelse i bjergene ved Gardasøens østlige bredde. Bjergene er her ret stejle og byder på maleriske udsigtssteder og smukke små landsbyer, hvor du altid kan holde en pause og nyde en kold øl eller en is. Det er værd at køre hen til Malcesine og tage kabelvogn til bjergtoppen. Nede ved søen finder du flere steder hvor du kan leje en surf og kaste dig over søens vande med den evige og konstant vind, der præger den nordøstlige del af Gardasøen. Og engang du vender tilbage til Villa Margiò kan du tage et dukkert i pool.

En alle tiders ferie for børn på Villa Margiò

Børnene får her mulighed for at afvikle alle deres energier op og ned af haven og ind og ud af villaens pool. Udflugterne for dem begrænser sig ikke til den isbutik, som de udvælger i de nærliggende byer. Dun kan sejle med dem over søens brede med de lokale offentlige båder, der forbinder den østlige brede med flere af de byer der ligger på den vestlige side af Gardasøen. Vi anbefaler at I planlægger den kort køretur mod Lazise (ca. 20 km afstand) og en hel dag på Gardaland, dets akvarium eller en af de øvrige forlystelsesparker, der sikkert vil være en højdepunkt for deres - og måske også dine - minder om Gardasøen.

Villa Margiòs faciliteter

På Villa Margiò er der plads op til 16 gæster. Ved huset er der p-plads til 4 biler. Huset råder over en stor stue hvor alle kan samles, aircondition og satellit-fjernsyn. Husk at købe rigeligt datatrafik på din mobil inden du rejse, hvis du vil benytte internet for der er ikke installeret wi-fi i villaen - dette kunne vist også være din årsag for at vælge netop Villa Margiò, hvis du leder efter en feriebolig hvor du vil "detoxe" fra datatrafikken.

Villaerne på Villa Margiò

Villa m. privat pool

Fra indgangen kommer du ind i et stort rum med opholdsområde med sofa-arrangement og udgang til den overdækkede terrasse, have og pool på denne side; på den anden side finder du spiseafdeling. Bagved området med spisebord og stole er der køkken og et badeværelse med bruser. Fra det stor rum en trappe fører til villlens første etage, som indeholder et soveværelse med udgang direkte til haven, et badeværelse md toilet og bruser samt et soveværelse til med søudsigt og en-suite privat badeværelse. Trappen fortsætter op til anden sal, som indeholder en bred gang med sofa og sofabord, to soveværelser med dobbelteng og en ekstra opredning samt udsigt over Gardasøen, et soveværelse md dobbeltseng og et badeværelse md toilet og bruser. Der findes endvidere en selvstændig toværelseslejlighed, som udlejes sammen med villaen. Den ligger i stueetage og består af opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng og søudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. Vilalen er desuden udstyret med aircondition i alle værelserne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Margiò

Læs personlige anmeldelser af Villa Margiò som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Margiò. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Villa margio

Et dejligt hus med fremragende beliggenhed og super udsigt over Gardasøen

Der mangler dog stole til udvendigt (til spisebord) og solsenge (der var 4 solsenge og et par stole der kunne slås ud - men til 9 mennesker er det alt for lidt

Læs mere
 
search map