Anmeldelser af Villa Lilium

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Lilium

Læs personlige anmeldelser af Villa Lilium som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Lilium. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Lilium

ingen

Gardasøen som feriedestination

ingen

Villa Lilium
Rent og pænt

ja
Gæstfrihed

fin intro af damen der kom
Beliggenhed

i følge billeder havde vi håbet på tættere til søen
 
Selve indkvarteringen på Villa Lilium
Villa med 9 sovepladser

der var desværre flere ting vi måtte ringe om ikke var i orden det værste var at et helt hæve-skydedørs parti ikke kunne lukkes og låsen var taget helt ud så der var hul igennem døren, så alle kunne skubbe døren op og gå ind. Vi ringede om aftenen da vi skulle være væk i et døgn, problemet blev ikke løst på den uge vi var der, el kedel blev skiftet da den ikke virkede ligesom en blæser blev skiftet da den heller ikke virkede . der manglede stole udendørs og der var kun hynder til fire stole. et badekar læggede vand på gulvet så der stod vand. indkørslen til villaen havde så stejl nedkørsel at bilen ikke kunne køre over uden at skrabe hele bunden
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2016
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Smuk Villa

En stort smuk hus med 4 soveværelser, stor stue og separat spisestue. Beboelig af op til 8 personer. Stor terrasse med fantastisk udsigt over søen. Meget privat grund i en blindgyde. Strand og Alimentari inden for gåafstand. Den muret grill i haven blev meget brugt af os. Huset helt sikkert opfyldt alle vores forventninger. Lidt intensiv havepleje ville helt sikkert også gøre stedet godt, og så er 4 senge til op til 8 personer en smule lidt, men ellers alt godt -. Inkl den venlige service på stedet.

Villa Lilium
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Lilium
Villa med 9 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Bare godt

En ting kan være bustidsplanen. Jeg fandt den ikke online, men fandt jeg togtidsplanen og kunne se, hvornår vi ankom til Pescheira. Der er en god busforbindelse, det ville have været rart at vide inden. Der gik en bus hele vejen til Verona til aftenens forestilling på Arena. Ellers var Andrea god og vant til at modtage folk. Han var fleksibel og hjælpsom. En ting kan være, at I fremhæve været, der modtager en, så får man får et mere personligt billede af villaen.
God udsigt over Gardasøen om aftenen

Det var lidt forvirrende med affaldssortering, det kunne forklares bedre. Skulle der være metal i en separat pose? Hvad var tørt? Vi var usikker, om vi gjorde det rigtige. For en sikkerheds skyld smed vi det i en skraldespand i byen eller tog det med hjem, som vi ikke vidste, hvordan vil skulle sortere.

Badekar, havde vi ikke brug for

Ville godt leje villaen igen

Villa Lilium
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Lilium
Villa med 9 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Galia

Torri del Benaco, Veneto

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda, Lombardiet

Il Casale del Lago Podere Nuovo

San Casciano in Val di Pesa, Toscana

Anbefalinger til dig

Le Vescovane

Longare, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map