Villa i Torri del Benaco ved Gardasøen

Villa Lilium

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du lige uden for Torri del Benaco, som er uden tvivl en af Gardasøens mest hyggelige byer. I byen finder du indkøbsmuligheder og spisesteder til hver lomme og smag.

Privat have og let tilgang til stranden

Villaen er omgivet af en fredelig have med oliventræer og et flot kig til Gardasøen. Ad en lille sti kan du gå ned til en lille, men ikke desto mindre god strand Baia dei Pini, hvor du kan bade.

Læs mere om Villa Lilium

Villa med 9 sovepladser:
- Villaen er indrettet i typisk italiensk stil og er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, satellitfjernsyn og CD-afspiller samt aircondition. I stueetagen findes opholdsstue, spisestue med udgang til haven, køkken og gæstetoilet. En trappe fører op til første sal som indeholder et stort soveværelse med dobbeltseng og enkeltsovesofa samt udgang til balkon, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge (som kan samles til dobbeltseng), hvoraf det ene har udgang til balkon, samt tre badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med toilet og bruser - de to andre med karbad og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Lilium

Læs personlige anmeldelser af Villa Lilium som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Lilium. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Lilium

Smuk Villa

En stort smuk hus med 4 soveværelser, stor stue og separat spisestue. Beboelig af op til 8 personer. Stor terrasse med fantastisk udsigt over søen. Meget privat grund i en blindgyde. Strand og Alimentari inden for gåafstand. Den muret grill i haven blev meget brugt af os. Huset helt sikkert opfyldt alle vores forventninger. Lidt intensiv havepleje ville helt sikkert også gøre stedet godt, og så er 4 senge til op til 8 personer en smule lidt, men ellers alt godt -. Inkl den venlige service på stedet.

Læs mere

Bare godt

En ting kan være bustidsplanen. Jeg fandt den ikke online, men fandt jeg togtidsplanen og kunne se, hvornår vi ankom til Pescheira. Der er en god busforbindelse, det ville have været rart at vide inden. Der gik en bus hele vejen til Verona til aftenens forestilling på Arena. Ellers var Andrea god og vant til at modtage folk. Han var fleksibel og hjælpsom. En ting kan være, at I fremhæve været, der modtager en, så får man får et mere personligt billede af villaen.
God udsigt over Gardasøen om aftenen

Det var lidt forvirrende med affaldssortering, det kunne forklares bedre. Skulle der være metal i en separat pose? Hvad var tørt? Vi var usikker, om vi gjorde det rigtige. For en sikkerheds skyld smed vi det i en skraldespand i byen eller tog det med hjem, som vi ikke vidste, hvordan vil skulle sortere.

Badekar, havde vi ikke brug for

Ville godt leje villaen igen

Læs mere

Bedømmelse af Villa Lilium

ingen

Læs mere
 
search map