Anmeldelser af Villa Bardino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Bardino

Læs personlige anmeldelser af Villa Bardino som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Bardino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Bardino

Gardasøen som feriedestination

Villa Bardino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bardino
Villa med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Villa Bardino

Stor villa i to plan, hvilket gør den upraktisk når man fx skal op og ned af en stejl trappe med opvask (opvaskemaskine i kælderplan, spise afd. på første sal. Der kunne godt være mere service. Når huset er til 8 personer, er det irriterende at der fx. kun er 3 vinglas.
Dejligt poolområde.
Ærgerligt, at man skal stå på tær ved hækken for at se udsigten til søen, man kunne måske klippe hækken en smule?

Gardasøen som feriedestination

Villa Bardino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Gerda og familie fra Hadsten boede på Villa Bardino i Torri del Benaco fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi har haft en dejlig tur til Italien og Torri del Benaco levede fuldt ud op til vores forventninger.

I kan sagtens skrive, at der er udsigt over Garda-søen fra hvor vi bor, der står soeblik - men det er vildt underdrevet.

Det eneste minus er grusvejen op til huset, den er meget ujævn og nu og da dukker der kæmpesten op, som man kan køre udenom hvis bilen ikke er for stor, ellers - må man krydse fingre for at der ikke sker noget. Der skete ikke noget for os.

Ellers var vejret pragtfuld, 27 - 35 grader og en dejlig mild brise.

Vi tog med båd over til Limone - det er meget anbefalelsesværdigt. Noget andet vi lagde mærke til var, at der lå ikke affald og flød nogen steder og vi fik at vide, at Garda søen var blevet meget renere. Det så også fint ud og dejligt at bade i.

Også stor ros til jer, for jeres søde og venlige måde at være på - det uanset hvem man taler med, det er og bliver anbefalet videre.

Jeg har kun tilbage at sige tak for denne gang - skal vi til Italien igen (det skal vi), ja, så bliver det jer vi benytter.

Hav en rigtig god sommer og al mulig held med jeres rejser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map