Villa i Torri del Benaco ved Gardasøen

Villa Bardino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Bardino ligger, så du har kig over Gardasøen og bor i fredelige omgivelser - de sidste 200 meter op til huset er ad en stejl grusvej. Villaen er omgivet af en flot have og tæt skov bag ved huset. Du og din familie har kun 500 meter til det lille bysamfund Albisano, hvor I finder den nærmeste pizzeria-restaurant. Ellers er der ca. 3 km til Torri del Benacos hyggelige centrum.

Solrig pool i grønne og stille omgivelser

Husets pool ligger i solen det meste af dagen. Nu og da kommer der ryttere til hest forbi ad den sti, der løber i nærheden af huset, men ellers er omgivelserne ret fredelige. Fra haven er der kig hen over hustagene fra et nærliggende feriecenter. Fra villaens øverste etage er udsigten mere vidtrækkende. Villaen er simpelt møbleret og udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, fjernsyn og CD-afspiller. Fra parkeringen er der 17 trin op til indgangen.

Læs mere om Villa Bardino

Villa md 6/8 sovepladser:
- Villaen er inddelt i to etager, som begge har direkte adgang til haven. Eftersom villaen ligger på en stejl skråning, har du fra underetagen, som er delvist gravet ind i bakken, direkte udgang til haven ved poolen. I underetagen er der køkken med ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. En vindeltrappe fører op til etagen ovenover, hvor du finder en rummelig opholdsstue med pejs og to enkelte sovesofaer samt udgang til haven, endnu et køkken med ovn, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (som kan samles til én dobbeltseng) og to badeværelser, hvoraf det ene er med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad.

BEMÆRK: Underetagen vil de fleste betragte som en kælder. I Italien er det dog helt almindeligt at bygge huse på denne måde da underetagen er den køligste etage om sommeren og den varmeste den kolde årstid. Lider man af astma, er det ikke tilrådeligt at sove i underetagen. Vær venligst opmærksom på dette ved bestilling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Bardino

Læs personlige anmeldelser af Villa Bardino som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Bardino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Bardino

Bedømmelse af Villa Bardino

Læs mere

Bedømmelse af Villa Bardino

Stor villa i to plan, hvilket gør den upraktisk når man fx skal op og ned af en stejl trappe med opvask (opvaskemaskine i kælderplan, spise afd. på første sal. Der kunne godt være mere service. Når huset er til 8 personer, er det irriterende at der fx. kun er 3 vinglas.
Dejligt poolområde.
Ærgerligt, at man skal stå på tær ved hækken for at se udsigten til søen, man kunne måske klippe hækken en smule?

Læs mere

Gerda og familie fra Hadsten boede på Villa Bardino i Torri del Benaco fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi har haft en dejlig tur til Italien og Torri del Benaco levede fuldt ud op til vores forventninger.

I kan sagtens skrive, at der er udsigt over Garda-søen fra hvor vi bor, der står soeblik - men det er vildt underdrevet.

Det eneste minus er grusvejen op til huset, den er meget ujævn og nu og da dukker der kæmpesten op, som man kan køre udenom hvis bilen ikke er for stor, ellers - må man krydse fingre for at der ikke sker noget. Der skete ikke noget for os.

Ellers var vejret pragtfuld, 27 - 35 grader og en dejlig mild brise.

Vi tog med båd over til Limone - det er meget anbefalelsesværdigt. Noget andet vi lagde mærke til var, at der lå ikke affald og flød nogen steder og vi fik at vide, at Garda søen var blevet meget renere. Det så også fint ud og dejligt at bade i.

Også stor ros til jer, for jeres søde og venlige måde at være på - det uanset hvem man taler med, det er og bliver anbefalet videre.

Jeg har kun tilbage at sige tak for denne gang - skal vi til Italien igen (det skal vi), ja, så bliver det jer vi benytter.

Hav en rigtig god sommer og al mulig held med jeres rejser.

Læs mere
 
search map