Villa i Torri del Benaco ved Gardasøen

Villa Bardino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Bardino ligger, så du har kig over Gardasøen og bor i fredelige omgivelser - de sidste 200 meter op til huset er ad en stejl grusvej. Villaen er omgivet af en flot have og tæt skov bag ved huset. Du og din familie har kun 500 meter til det lille bysamfund Albisano, hvor I finder den nærmeste pizzeria-restaurant. Ellers er der ca. 3 km til Torri del Benacos hyggelige centrum.

Solrig pool i grønne og stille omgivelser

Husets pool ligger i solen det meste af dagen. Nu og da kommer der ryttere til hest forbi ad den sti, der løber i nærheden af huset, men ellers er omgivelserne ret fredelige. Fra haven er der kig hen over hustagene fra et nærliggende feriecenter. Fra villaens øverste etage er udsigten mere vidtrækkende. Villaen er simpelt møbleret og udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, fjernsyn og CD-afspiller. Fra parkeringen er der 17 trin op til indgangen.

Læs mere om Villa Bardino

Villa md 6/8 sovepladser:
- Villaen er inddelt i to etager, som begge har direkte adgang til haven. Eftersom villaen ligger på en stejl skråning, har du fra underetagen, som er delvist gravet ind i bakken, direkte udgang til haven ved poolen. I underetagen er der køkken med ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. En vindeltrappe fører op til etagen ovenover, hvor du finder en rummelig opholdsstue med pejs og to enkelte sovesofaer samt udgang til haven, endnu et køkken med ovn, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (som kan samles til én dobbeltseng) og to badeværelser, hvoraf det ene er med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad.

BEMÆRK: Underetagen vil de fleste betragte som en kælder. I Italien er det dog helt almindeligt at bygge huse på denne måde da underetagen er den køligste etage om sommeren og den varmeste den kolde årstid. Lider man af astma, er det ikke tilrådeligt at sove i underetagen. Vær venligst opmærksom på dette ved bestilling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Maison Belvedere

Moneglia, Ligurien

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda, Lombardiet

Residence Pratone

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Torre delle Fate

Refrontolo, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map