Feriebolig i Torri del Benaco ved Gardasøen

Residence Liana

Den gode pool Den lille café på Residence Liana Den lille café på Residence Liana Morgenmad på Residence Liana
 
Residence Liana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Liana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torri del Benaco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Liana ligger i fredelige omgivelser i Albisano, ca. 2,5 km op ad bakken fra Torri del Benaco. Albisano er et lille bysamfund under Torri del Benaco kommune og her finder du både et lille supermarked og en restaurant i gåafstand fra ferielejlighederne. Den store forlystelsespark "Gardaland" ligger ca. 15 km væk.

Pool og fælles faciliteter

På Residence Liana er der reception kombineret med en lille café, hvor der serveres morgenmad og kolde småretter. Bestyren Ginetta er yderst venlig og hendes gæstfrihed er værdsat af alle. Sammen med hendes mand passer de poolen (20x10 meter, stedets to tennisbaner(benyttes mod betaling) og den velholdte have. Til hver lejlighed er der to private liggestole og en parasol til rådighed ved poolen. Børnene kan benytte sig af den lille legeplads. Ved poolområdet og i receptionen er der wi-fi free zone. Der findes naturligvis også parkering enten i skyggen under oliventræerne eller i garage.

Læs mere om Residence Liana

Rummelige lejligheder

Residence Liana blev bygget den gang man ikke sparede på pladsen. Lejlighederne er rummelige og enkelt indrettet i gammeldags stil. Til trods for stedets beliggenhed i højderne og nærheden til søen, er der ingen søudsigt. Alle lejligheder råder over satellitfjernsyn, brødrister, kaffemaskine og enten have/terrasse eller bred balkon med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Residence Liana

Skjul teksten
 
 
search map