Feriebolig i Torri del Benaco ved Gardasøen

Residence Liana

Pris fra pr. pers.
Den gode pool Den lille café på Residence Liana Den lille café på Residence Liana Morgenmad på Residence Liana
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Liana ligger i fredelige omgivelser i Albisano, ca. 2,5 km op ad bakken fra Torri del Benaco. Albisano er et lille bysamfund under Torri del Benaco kommune og her finder du både et lille supermarked og en restaurant i gåafstand fra ferielejlighederne. Den store forlystelsespark "Gardaland" ligger ca. 15 km væk.

Pool og fælles faciliteter

På Residence Liana er der reception kombineret med en lille café, hvor der serveres morgenmad og kolde småretter. Bestyren Ginetta er yderst venlig og hendes gæstfrihed er værdsat af alle. Sammen med hendes mand passer de poolen (20x10 meter, stedets to tennisbaner(benyttes mod betaling) og den velholdte have. Til hver lejlighed er der to private liggestole og en parasol til rådighed ved poolen. Børnene kan benytte sig af den lille legeplads. Ved poolområdet og i receptionen er der wi-fi free zone. Der findes naturligvis også parkering enten i skyggen under oliventræerne eller i garage.

Rummelige lejligheder

Residence Liana blev bygget den gang man ikke sparede på pladsen. Lejlighederne er rummelige og enkelt indrettet i gammeldags stil. Til trods for stedets beliggenhed i højderne og nærheden til søen, er der ingen søudsigt. Alle lejligheder råder over satellitfjernsyn, brødrister, kaffemaskine og enten have/terrasse eller bred balkon med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Residence Liana

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Appartamenti Puccini

Bardolino, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Populært i Veneto

search map