Feriebolig i Torri del Benaco ved Gardasøen

Residence Ca' del Lago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Ca' del Lago ligger et lille stykke oppe af bakken ca. 5 minutters gang fra centrum af Torri del Benaco og ca. 10 minutter fra stranden. Den lille by Torri del Benaco var oprindeligt en gammel charmerende fiskerlandsby på østsiden af Gardasøen. Med turismens indmarch har byen naturligvis ændret karakter gennem årene, men selv i højsæsonen har den formået at bevare sin charme. Den gamle fiskerhavn udgør stadig byens hyggelige historiske hjerte sammen med det imponerende middelalderslot, som benyttes til udendørs teaterforestillinger og filmforevisninger i løbet af sommeren.

Spændende aktiviteter i nærområdet

Stranden består mest af småsten og befinder sig i byens udkant, hvor du også kan opleve flere former for vandsport så som windsurfing og sejlads. Fra havnen i Torri er det også let at tage bilfærgen til den modsatte side af søen, og det kan oven i købes gøres til en yderst rimelig pris. På den måde kan du faktisk spare mange kilometers kørsel. I havnen er det også muligt at tage på sejltur mellem søens mange småbyer, og det er en dejlig måde at opleve søen på. Hvis du hører til de aktive, ligger bjerget Monte Baldo lidt længere mod nord. Fra Malcesine kan du tage kabelbanen op på toppen i ca. 1800 meters højde, og området er perfekt til både vandreture og ture med mountainbike. I receptionen er der nogle få cykler til fri afbenyttelse efter først-til-mølle-princippet.

En fantastisk panoramaudsigt over søen

Residence Ca' del Lago har en rigtig god beliggenhed i en privat have omgivet af oliventræer og med et fantastisk kig over Gardasøen. Det er et skønt sted at vågne op, og har du ikke lyst til selv at lave morgenmad, kan du mod et mindre tillæg sætte dig på stedets terrasse og lade dig servicere, mens du planlægger dagens program. Hvis du foretrækker at "blive hjemme" og nyde livet ved poolen, er det ikke noget problem, for i haven finder du en dejlig pool med solsenge og parasoller. Hvis du trænger til endnu mere fred og ro, kan det også være du får lyst til at besøge stedets sauna. Residence Ca' del Lago bestå af tre bygninger og en underjordisk garage, hvor du kan parkere din bil, og der er gratis wi-fi.

Læs mere om Residence Ca' del Lago

Pænt indrettede suiter og lejligheder

Der er i alt 32 suiter og lejligheder på Residence Ca' del Lago. Både suiter og lejligheder er pænt møbleret og har aircondition, satellit TV, wi-fi (mod tillæg), værdiboks, balkon eller terrasse, køleskab og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer og de fleste har udsigt mod søen. Lejlighederne har også et lille køkkenhjørne med elektriske kogeplader.

Læs om lejlighederne på Residence Ca' del Lago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Ca' del Lago

Læs personlige anmeldelser af Residence Ca' del Lago som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Ca' del Lago. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt familiested

Havde en super uge på Ca´del Lago med god beliggenhed, flotte omgivelser og fin service.
Eneste minus var at det var noget svært at parkere med en større bil, men det lykkes dog i sidste ende.

Læs mere
 
search map