Hotel i Torri del Benaco ved Gardasøen

Hotel Panorama

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I ca. 3 kilometers afstand oven for Torri del BenacoGardasøens østside ligger Hotel Panorama. Et hotel der indbyder til ren afslapning i smukke og rolige omgivelser enten ved poolen eller på terrassen, hvor man også kan nyde sine måltider, hvis du da ikke vælger at gå en tur ned på torvet i Albisano og nyder en let anretning dér.

Panoramisk udsigt over søen

Det, som gør dette hotel til noget ganske særligt, er den panoramiske udsigt over søen. Dette er noget, man straks lægger mærke til, når man træder ind i hotellet, da udsigten fra første øjekast nærmest er blændende. Det meste af den del af hotellet, som vender ud mod søen, er en stor overdækket terrasse, hvor man som hotelgæst kan sidde og nyde sin morgenmad.

Læs mere om Hotel Panorama

I restauranten serveres traditionelle italienske retter

Skulle man få et bord indenfor, er udsigten også her betagende. Da der findes restaurant på hotellet, er det også her man sidder og spiser. Restauranten er åben hver dag og serverer mad både til frokost og aften også for udefrakommende gæster. Menukortet består af typiske retter fra regionen og retter fra middelhavskøkkenet. Hotellet sælger også deres egenproduktion af olivenolie og skønhedspleje baseret på Amarone-vin eller olivenolie.
Bemærk at man som spisende gæst i restauranten har to muligheder:
1] At bestille halvpension til en lavere pris. Det betyder en fast menu til en fast pris, som serveres og indtages indendørs i restauranten. Man kan her ikke være sikker på søudsigt. Halvpension serveres ca. 19:30.
2] At spise a la carte til en lidt højere pris. Det betyder, at man har adgang til den panoramiske terrasse og kan spise i tidsrummet ca. 19:00 og 22:00. Standarden af a la carte-maden er højere end halvpensions-menuerne.

Flere gode faciliteter

Foruden den lille pool, hvorfra du kan skimte søen, finder du her på hotellet en hyggelig lounge med bar, hvor du kan sidde og læse i en god bog. Her er elevator op til etagen med værelserne, en herlig pool med spa og solstole samt privat parkering. Roomservice er tilgængeligs og ligeledes vaskeservice. Hvis du vil se omgivelserne på to hjul er det muligt at leje cykler, alt efter tilgængelighed. Poolhåndklæder får udleveret ved ankomst.

Velindrettede værelser

- Hotellet har i alt 28 værelser fordelt på fire forskellige typer - og værelsestyperne Village og Solarium har wi-fi, som der også er adgang til i fællesområderne.
Dobbeltværelse Village
- Disse værelser har udsigt til Albisano landsby. Værelserne er pænt indrettede og har alle satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks og aircondition (mod betaling) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Lake med balkon og søudsigt
- Disse værelser har balkon og søudsigt. Værelserne er pænt indrettede og har alle satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks og aircondition (mod betaling) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for to ekstra opredninger. Disse værelser ligger enten på øverste etage eller på etagen under restauranten.
Dobbeltværelse Solarium med terrasse og søudsigt
- Disse værelser har afskærmet privat terrasse, der ligger ud til en stor fælles (for denne værelsestypologi) solterrasse med liggestole og søudsigt. Værelserne er pænt indrettede og har alle satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks og aircondition (mod betaling) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning. Disse værelser ligger på andenøverste etage.
Dobbeltværelse Garden med have og søudsigt
- Disse værelser har balkon og afskærmet privat have med liggestole og søudsigt. Værelserne er pænt indrettede og har alle satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks og aircondition (mod betaling) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning. Disse værelser ligger i nederste plan og har lidt mindre udsigt end de andre typer, men de ligger mere privat og tættere på swimmingpoolen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map