Villa i Susegana i Veneto

Tenuta Due Castelli

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset Tenuta Due Castelli er en nybygget luksuriøs villa, der er opført i den for området så klassiske arkitektoniske stil. Villaen er beliggende på en 7 hektar stor bakket grund med pool, hvoraf 5 hektar er dækket af Prosecco-druer, mens de resterende 2 hektar er beplantet med frugt- og oliventræer samt skov. Neden for villaen ligger vinhuset Due Castellis vinkældre, og her kan du deltage i smagning af deres DOCG prosecco-vine samt prøve deres olivenolier og andre typiske lokalprodukter.

Smuk udsigt over vinmarkerne, pool med jacuzzi og flot terrasse

Fra villaen har du smuk udsigt til de omgivende bakker, som kan nydes fra villaens store træterrasse, der er møbleret med solide udemøbler. Ved ejendommen er der på de 4000 m² henlagt til have naturligvis opført pool (11x6 m) med opvarmet jacuzzi-hjørne, et stort meget lavvandet område (velegnet til de mindste) og liggestole og omklædningsrum med brusekabine. Den store overdækkede terrasse er også indrettet med solide udemøbler, gasgrill og lækkert udekøkken i marmor. I et anneks ved siden af villaen har du et privat fitness-rum med vægtbænk, løbebånd og spinning-bike samt vidunderlig udsigt over landskabet, da to ud af fire vægge er helt i glas!

Læs mere om Tenuta Due Castelli

Villa med 8+5 sovepladser:
Huset råder over ca. 500 m² fordelt i stueetagen på: rummeligt opholdsrum, veludstyret køkken med ovn, mikroovn, opvaskemaskine og juicemaskine samt brødrister. Man kan også smide benene op i villaens pejsestue (med 60 tommer fjernsyn) og indtage sine måltider i spisestuen. Indretningen er udført efter en streng indretningslineal i stilen "Country Chic", der er en blanding af naturlige materialer som sten og træ samt blomstrede tekstiler. Men oprigtigt talt: Vi kan ikke yde denne villa retfærdighed på skrift, den skal opleves, for det er den flotteste bolig på hele vort program!

Gennemført luksus

På de øvre etager fordeler kvadratmetrene sig på 6 elegante og meget rummelige dobbeltværelser, alle med privat badeværelse, og et enkeltværelse ligeledes med privat bad. I ét af suiteværelserne ligger som en stor hems over den ene af stuerne og i det er der et stort jacuzzi-kar for foden af sengen!

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Borgo Verde

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Populært i Veneto

search map