Agriturismo i Susegana i Veneto

Maso di Villa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Maso di Villa ligger i en stor have i det bakkede landskab ca. 70 km nord for Venedig, og er omgivet af vinmarker og skov. Villaen som er indrettet i et gammelt stenhus fra 1800-tallet, blev købt af familien Lucchetta i 1999, og er siden indrettet dels til privat bolig, dels til et lille romantisk hotel med blot 6 værelser.

Indretning til fingerspidserne

Stedet er helt i særklasse, og den franske maler Monet har ikke levet forgæves. Indretningen er noget af det mest gennemførte man kan opnå, og moderne komfort som telefon og TV ville være helt malplaceret.

Læs mere om Maso di Villa

Antikviteter pryder stedet

Stedets ejer er arkitekt, og under den gennemgribende ombygning har familien brugt uanede mængder af tid på de lokale antikmarkeder for at finde de helt rigtige ting til indretningen, - og man må sige, at det er lykkedes over al tænkelig forventning.

Tag på dagstur til Venedig

Selv om Maso di Villa ligger i et naturskønt vinområde, tager det kun ca. 1 time med bil at køre til Venedig, som også kan nås med tog to gange i timen fra den nærliggende by Conegliano, som ligger blot ca. 10 min´s kørsel fra stedet. Der ligger mange lokale restauranter i området, den tætteste i ca. 300 meters afstand, - og familien giver gerne gode tips.

Hyggekroge i haven

Maso di Villa består af tre opholddstuer, hvoraf den ene også fungerer som morgenmadsstue i de kolde perioder, - ellers spiser man morgenmad på terrassen under pergolaen. Der er flere små siddepladser i haven, lige som familien har bygget et svømmebassin (20 x 4 meter) i den nederste del af haven i sommeren 2006.

Hunde på stedet

Familiens to små glade og meget børnevenlige hunde, tror helt sikkert, at de er de retmæssige ejere af stedet, - og de har selvfølgelig deres eget lille hus på terrassen.

Farverige værelser

Værelserne som er fordelt på 1. og 2. sal (uden elevator) har alle deres helt personlige indretning, og familien har givet dem italienske navne efter de valgte farver. Sengene er forholdsvis korte, og er man over 180 cm høj, anbefales det at vælge værelserne Arancio eller Glicine, som ikke har gavl i fodenden. Familien beder om at der ikke ryges i værelserne eller i de fælles opholdsrum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Maso di Villa

Læs personlige anmeldelser af Maso di Villa som ligger i Veneto. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Maso di Villa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Maso di Villa

Læs mere

Bedømmelse af Maso di Villa

Læs mere

Bedømmelse af Maso di Villa

Læs mere
 
search map