Agriturismo i Susegana i Veneto

Maso di Villa

Pris fra pr. pers.
 
Maso di Villa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Maso di Villa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Susegana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Maso di Villa ligger i en stor have i det bakkede landskab ca. 70 km nord for Venedig, og er omgivet af vinmarker og skov. Villaen som er indrettet i et gammelt stenhus fra 1800-tallet, blev købt af familien Lucchetta i 1999, og er siden indrettet dels til privat bolig, dels til et lille romantisk hotel med blot 6 værelser.

Indretning til fingerspidserne

Stedet er helt i særklasse, og den franske maler Monet har ikke levet forgæves. Indretningen er noget af det mest gennemførte man kan opnå, og moderne komfort som telefon og TV ville være helt malplaceret.

Læs mere om Maso di Villa

Antikviteter pryder stedet

Stedets ejer er arkitekt, og under den gennemgribende ombygning har familien brugt uanede mængder af tid på de lokale antikmarkeder for at finde de helt rigtige ting til indretningen, - og man må sige, at det er lykkedes over al tænkelig forventning.

Tag på dagstur til Venedig

Selv om Maso di Villa ligger i et naturskønt vinområde, tager det kun ca. 1 time med bil at køre til Venedig, som også kan nås med tog to gange i timen fra den nærliggende by Conegliano, som ligger blot ca. 10 min´s kørsel fra stedet. Der ligger mange lokale restauranter i området, den tætteste i ca. 300 meters afstand, - og familien giver gerne gode tips.

Hyggekroge i haven

Maso di Villa består af tre opholddstuer, hvoraf den ene også fungerer som morgenmadsstue i de kolde perioder, - ellers spiser man morgenmad på terrassen under pergolaen. Der er flere små siddepladser i haven, lige som familien har bygget et svømmebassin (20 x 4 meter) i den nederste del af haven i sommeren 2006.

Hunde på stedet

Familiens to små glade og meget børnevenlige hunde, tror helt sikkert, at de er de retmæssige ejere af stedet, - og de har selvfølgelig deres eget lille hus på terrassen.

Farverige værelser

Værelserne som er fordelt på 1. og 2. sal (uden elevator) har alle deres helt personlige indretning, og familien har givet dem italienske navne efter de valgte farver. Sengene er forholdsvis korte, og er man over 180 cm høj, anbefales det at vælge værelserne Arancio eller Glicine, som ikke har gavl i fodenden. Familien beder om at der ikke ryges i værelserne eller i de fælles opholdsrum.

Læs om værelserne på Maso di Villa

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map