Agriturismo i Susegana i Veneto

Borgoluce Residence

Pris fra pr. pers.
Vinslottet San Salvatore
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Collalto er en af de store vinproducenter, som har givet navn til hele det naturskønne område vest for byen Susegana, der ligger ca. 60 km nordvest for Venedig, og 25 km fra Trevisos lufthavn. Området har siden 1245 været domineret af det store slot San Salvatore, som stadig tilhører greverne af Collalto, og hvis imponerende bygninger kan ses på afstand.

Gå ikke glip af den fantastiske vin

Collalto er berømt for sin Prosecco vin, og den store moderne vinkælder ligger i selve Susegana ca. 1 ½ km fra slottet - hvor man kan købe en fantastisk vin for 30 kr. Collalto består af vinmarker, skov og landbrugsjord, og har de seneste år drevet en agriturismo under samme navn.

Læs mere om Borgoluce Residence

En anderledes pool

I stedet for at bygge en traditionel swimmingpool, har ejerne ønsket en løsning, som falder ind i naturen. Derfor har de valgt at lave en "økologisk" swimmingpool i bakkerne lige bag Casa Sfondo. Den ligner en lille sø omkranset af forskellige vandplanter, og er anlagt af et schweizisk firma med speciale i den slags. Planterne er nøje udvalgt, da de bidrager til at rense vandet. I tilknytning til swimmingpoolen, er der opført en lille træhytte med brusebad og toilet.

Udsigt over markerne

Lejlighederne er fordelt i to tidligere landhuse Casa Sfondo og Casa Lentiner, som ligger ca. 150 m fra hinanden, med en fantastisk udsigt over markerne op mod slottet. Husene ligger på en privat grusvej, - men ellers er alle veje i området offentlige, dog uden den store trafik. Der er ca.1 ½ km til Susegana.

Casa Sfondo er et gammelt tre etagers landhus. Huset er total renoveret, og holdt i Collaltos traditionelle farver; rød og lysegul. Man har bevaret de gamle håndlavede terracotta-gulve i stueetagen, lige som de imponerende bjælkelofter. Collaltos økologiske swimmingpool, ligger lige bag Casa Sfondo. Huset er indrettet med de to lejligheder; Alberelle og Pioppeto.

Casa Lentiner er lige som Casa Sfondo et gammelt landhus i tre etager, og er renoveret efter samme principper. Huset er indrettet med de to lejligheder Carpino og Rovere, - og i 2007 åbnede en Bed & Breakfast med ialt 9 dobbeltværelser i en allerede eksisterende lejlighed. Her er også en stor opholdsstue med blandt andet tråløst internet, hvor der er mulighed for at afholde mindre møder.

Lejlighederne på Borgoluce Residence

Femværelseslejlighed Alberelle med 6 sovepladser

Ligger i Casa Sfondo og er fordelt på tre etager. Lejligheden består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) i stueetagen. På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og et enkeltværelse med fælles bad. På 2. sal findes der et soveværelse med to enkeltsenge og et enkeltværelse med fælles bad. Lejligheden har vaskemaskine, samt eget udeområde med bord og stole.

Fireværelserslejlighed Carpino med 6 sovepladser

Ligger i Casa Lentiner og er fordelt på to etager. Lejligheden består af opholdsstue med adskilt spiseplads og køkkenhjørne (fire blus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) i stueetagen, hvor der også er et overdækket udendørsareal. På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og privat bad med brus, samt to soveværelser med to enkeltsenge. Begge har privat bad, det ene med brus, det andet med badekar. Lejligheden har vaskemaskine, samt eget udeområde med bord og stole.

Fireværelserslejlighed Rovere med 6 sovepladser

Ligger i Casa Lentiner og er fordelt på to etager. Lejligheden består af stor opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) i stueetagen, hvor der også er et dobbeltværelse med privat bad med brus. På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Begge har privat bad med badekar. Fra værelserne på 1. sal er der udgang til en overdækket terrasse, hvorfra man kan se slottet San Salvatore. Lejligheden har vaskemaskine samt eget udeområde med bord og stole.

Femværelseslejlighed Pioppeto med 8 sovepladser

Ligger i Casa Sfondo og er fordelt på to etager. Lejligheden består af stor opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) i stueetagen, hvor der også er et værelse med dobbelt sovesofa, samt privat bad med brus. På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og to soveværelser med to enkeltsenge. Et af værelserne har privat bad med brus, mens de to andre har fælles bad med brus, på gangen. Fra et af værelserne på 1. sal er der udgang til en overdækket terrasse, hvorfra man kan se slottet San Salvatore. Lejligheden har vaskemaskine, samt eget udeområde med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Anbefalinger til dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map