Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Susegana som ligger ca. 70 km nord for Venedig,  ligger i det spændende vindistrikt nær Conegliano.

Tæt ved et af Norditaliens største slotte

Susegana er en del af den italienske historie i kraft af adelsfamilien på det nærliggende slot San Salvatore som præger det naturskønne landskab. Der er blot et par km fra bymidten ud mod vest til det imponerende slot, som stadig ejes af Colalto-familien, der oprindeligt byggede slottet i det 13. århundrede. Slottet er et af de største i det nordlige Italien.

Kort over Susegana 

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Selv i en forholdsvis lille by som Susegana, kan det være svært på egen hånd at få et overblik de tilgængelige ferieboliger. Derfor kan du med fordel bruge vores søgemaskine, som du finder her på siden. I den finder du ikke slotte men til gengæld et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i byen og det omkringliggende område. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige hoteller, villaer og ferielejligheder. Det er den nemmeste måde at finde den bedste feriebolig til din næste drømmeferie i Italien.

Transport

Treviso lufthavn ligger nærmest Susegana, men der er heller ikke langt til Venedig Marco Polo Lufthavn.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.600 km. Find eventuelt et sted at tage en overnatning undervejs i søgemaskinen, hvis I ikke orker at køre i ét stræk. Hav også med i planlægningen, at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Restauranter og butikker

Størrelsen taget i betragtning er der et bredt udvalg af spisesteder i byen. Hovedparten finder du i den sydlige del af byen, da den nordlige ende er præget af industrikvarterer. Her findes dog forskellige forretninger. 

Står du selv for forplejningen i ferien, er der et lille udvalg af butikker i byen. Er det decideret shopping, du søger, kan nærliggende vinbyen Conegliano anbefales. Trods dens større størrelse har denne naboby stadig en hyggelig "landsby-atmosfære". 

 

Læs mere om Susegana

Udflugter og seværdigheder 

Susegana har udover det nærliggende i sig selv ikke det helt store at byde på i form af ekstraordinære seværdigheder. De findes til gengæld i overflod i omegnen. Det inkluderer andt andet den spændende vinrute Strada del Prosecco og flere idylliske middelalderbyer i bjergene.

Der er ikke meget mere 6 km til nabobyen Conegliano med dens hyggelige gamle middelaldercentrum og kendte borg fra det 10. århundrede, som i dag stadig knejser højt over byen. På en gåtur gennem den gamle bydel bør du lægge vejen forbi den centrale plads, Piazza Cima, hvor man ikke som så mange andre steder i Italien mødes af en katedral, men i stedet det store Teatro Accademia. Det kan naturligvis også anbefales at gå helt op til den store borg på bakketoppen, hvor der er en lille udstilling i klokketårnet.

Når du bor i Susegana, er det også oplagt at tage sig tid til at udforske de anerkendte Prosecco vindistrikt, som næsten alene i kraft af sine smukke vinlandskaber er besøget værd. Gå dog heller ikke glip af chancen for at nyde et glas af den mousserende Prosecco-vin.

Prosecco vindistriktet - en af Norditaliens velbevarede hemmeligheder

Sidst men ikke mindst er der ikke længere til Venedig end, at man snildt kan tage frem og tilbage sammen dag og stadig få mange oplevelsesrige timer i verdens måske mest romantiske kanalby.

Lokale links

Venetos officielle turistside finder du her

Castello San Salvatore"s hjemmeside finder du her

Skjul teksten
 
 
search map