Hotel i Soligo i Veneto

Locanda La Candola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig i et vidunderligt landskab, hvor vinranker trænges om både pladsen og opmærksomheden. Et landskab som ikke ligner de andre, og som er verdenskendt på grund af sine fine, hvide og "perlende" vine. La Candola producerer helt sikkert sin egen Prosecco. Selve produktionsanlægget ligger lige i nærheden, men du behøver ikke køre så langt for at smage på de gode druer, da disse serveres i La Candola's restaurant. Et mere romantisk overnatningssted er svært at finde.

God placering i Prosecco vindistrikt

Landsbyen Soligo ligger blot en lille km væk, men de færreste vil nok vælge at gå derned, da landskabet er temmelig stejlt. Til gengæld kan du tage bilen, som kan være god at have ved hånden, specielt når turen går hjem igen. Udvalget er ikke så stort i den lille by, men et stykke længere væk (ca. 2½ km) ligger den noget større by Farra di Soligo, hvor du også finder et større indkøbscenter.

Valdobbiadene er et navn, du sikkert kender, eller i hvert fald har hørt tale om i vinsammenhæng, og netop denne by ligger ca. en halv times kørsel herfra. Derudover er der også byer som Treviso (ca. 34 km), som absolut er et besøg værd. Selv en tur til det sagnomspundne Venedig er populær (ca. 70 km). Da havet og de lange strande ikke ligger mere end ca. 70 km fra stedet, kan du til og med få sand mellem tæerne og fråse i friske fisk og skaldyr.

Både velsmagende og kreativt

I restauranten er niveauet ganske højt og kokken stræber efter både at behage og overraske. Du kan sidde under åben himmel, hvor der er dækket op med levende lys. Svigter vejrguderne, er der også nogle meget smukke lokaler indendørs, hvor du kan nyde den gode middag. Køkkenet er kreativt og laver både gourmetmad og mere traditionelle retter i deres Osteria, som ligger lige ved siden af. I gourmetafdelingen spiser du oftest en a la carte menu, som ændres med jævne mellemrum. Restauranten, har fast lukkedag om tirsdagen, og er også åben til frokost i sommersæsonen.

Pool med panorama

Poolen ligger en smule for sig selv, således at restaurantgæsterne ikke forstyrres, når de øvrige gæster soler og bader. Fra poolen har du en meget smuk udsigt over dalen og de omgivende landskaber. Her er naturligvis en solterrasse med liggestole, og en udendørs bruser, samtidig med at et hjørne i poolen har jacuzzi-funktion.

På trods af at værelserne ligger på 1. sal, har gæsterne pga. det skrånende terræn let adgang til poolen, da de kan gå ned ad bagsiden - så du behøver ikke gå forbi restauranten i badetøj. Bemærk: Der kan være private arrangementer så som bryllup (især lørdag) i løbet af sommeren. I denne forbindelse, har de overnattende gæster dog altid adgang til poolen, samt en del af restauranten. Værelserne ligger lidt for sig selv, så de eventuelle bryllupsfester (om lørdagen) forstyrrer så lidt som muligt. Festen kan arrangeres til frokost eller middag. Musikken dæmpes under alle omstændigheder kl. 01:00. Der er gratis parkering bag huset.

Læs mere om Locanda La Candola

Pænt indrettede værelser

De 7 værelser er smagfuldt indrettet i forskellige farveskalaer. De har aircondition, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse. De fleste har synlige bjælker og skråt tag. Der er mulighed for at lave kaffe og te. Det er et bevidst valg, at der ikke er TV på værelserne.

Værelserne på Locanda La Candola

Dobbeltværelse

Værelserne ligger på 1. sal over restauranten og vender ud mod dalen, dvs. udsigten er en blanding af træer og landskab. Selvom værelserne ligger på 1. sal, så svarer det faktisk til stueplan på bagsiden, da terrænet skråner. Disse fire værelser er lidt mindre end den anden kategori - og har derfor ikke plads til ekstra opredninger.

Dobbeltværelse m. jacuzzi

Værelserne ligger på 1. sal over restauranten og vender ud mod dalen, dvs. udsigten er en blanding af træer og landskab. Selvom værelserne ligger på 1. sal, så svarer det faktisk til stueplan på bagisden, da terrænet skråner. Disse fire værelser er noget større end den anden kategori - og har derfor plads til en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Maso di Villa

Susegana, Veneto

Anbefalinger til dig

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda

Park Hotel Cellini

Lido di Jesolo

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

search map