Hotel i Soligo i Veneto

Locanda La Candola

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De producerer tilmed deres egen Prosecco. Selve produktionen foregår i nærheden, men du kan naturligvis smage boblerne i restauranten. Mere romantisk kan det næsten ikke blive.

God placering i Prosecco vindistrikt

Landsbyen Soligo ligger en lille km væk, men de færreste ville nok gå derned, da landskabet er stejlt. Lidt længere væk (ca. 2½ km) ligger den lidt større by Farra di Soligo, hvor I også finder et større indkøbscenter.

Godt og kreativt madsted

I restauranten er niveauet ganske højt og kokken stræber efter både at behage og overraske. I kan sidde under åben himmel, hvor der er dækket op og ofte med levende lys. Svigter vejrguderne, så er der alternativt nogle meget smukke lokaler indendørs, hvor I kan indtage aftensmaden. Køkkenet er kreativt og laver både gourmetmad og mere traditionel mad i deres Osteria, som ligger lige ved siden af. I gourmetafdelingen spises der a la carte - og menuen ændres ofte. Restauranten, som har fast lukkedag om tirsdagen, er ofte også åben til frokost i sommersæsonen.

Pool med panorama

Poolen ligger en smule for sig selv, således at restaurantgæster og poolgæster ikke overlapper hinanden. Fra poolen er der en meget smuk panoramisk udsigt over dalen og de omgivende landskaber. Og så er der naturligvis solterrasse med liggestole, et hjørne af poolen, som har jacuzzi-funktion og en udendørs bruser. Selvom værelserne ligger på 1. sal, så har gæsterne pga. det skrånende terræn let adgang til poolen, da de bare kan smutte bagom - så man ikke skal forbi restauranten i badetøj. Bemærk: Der afholdes normalt bryllup på stedet om lørdagen i sommermånederne. Når det sker, så har de overnattende gæster dog alligevel altid adgang til både pool og som regel også til en afdeling af restauranten. Værelserne ligger lidt for sig selv, så bryllupsfesterne om lørdagen plejer ikke at være til gene. Det kan enten være til frokost eller om aftenen. Musikken dæmpes kl. 1:00. Der er gratis parkering på en parkeringsplads oppe bag huset.

Værelserne på Locanda La Candola

Dobbeltværelse (inkl. morgenmad)

Værelserne er særdeles flotte og indbydende. De ligger på 1. sal over restauranten og vender ud mod dalen, dvs. udsigten er en blanding af træer og landskab. Selvom værelserne ligger på 1. sal, så svarer det faktisk til stueplan bagfra, da terrænet skråner. Disse fire værelser er lidt mindre end den anden kategori - og har derfor ikke plads til ekstra opredninger. Værelserne har aircondition, wi-fi, minibar, værdiboks, mulighed for at lave kaffe/the og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Det er et helt bevidst valg ikke at have fjernsyn på værelserne.

Dobbeltværelse med jacuzzi (inkl. morgenmad)

Værelserne er særdeles flotte og indbydende. De ligger på 1. sal over restauranten og vender ud mod dalen, dvs. udsigten er en blanding af træer og landskab. Selvom værelserne ligger på 1. sal, så svarer det faktisk til stueplan bagfra, da terrænet skråner. Disse tre værelser er lidt større end den anden kategori - og har derfor plads til en ekstra opredning. Værelserne har aircondition, wi-fi, minibar, værdiboks, mulighed for at lave kaffe/the og badeværelse med toilet, hårtørrer og jacuzzi. Det er et helt bevidst valg ikke at have fjernsyn på værelserne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Le Vescovane

Longare, Veneto

Anbefalinger til dig

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Populært i Veneto

search map