Agriturismo i Soave i Veneto

Agriturismo Corte Tamellini

Lejlighed Fienile Lejlighed Stalla Lejlighed Tita Da Enso i den lysegule bygning til venstre, derefter Da Tita i den røde bygning, la Stalla til højre og Il Fienile i den orange bygning helt til højre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Corte Tamellini ligger i det uspolerede og uimodståelige vindistrikt Soave, som grænser op til Valpolicella, der er verdenskendt for sine kraftfulde rødvine Amarone. Der findes ikke mange steder som Corte Tamellini i Norditalien - dette landsted er ideelt for 'kør-selv'-folket og for dem, der gerne vil kombinere med dagsudflugter til Gardasøen eller Venedig. Og så kan du tilmed vælge lejligheder med terrasse på dagsbasis.

Hvor er vi?

Beliggenheden er landlig og bylivet synes fjernt. Ikke desto mindre ligger Verona blot 30 km væk og Soave by blot 5 km væk. Nærmeste landsby er Costiggiola, som ligger ca. 1 km væk. Her finder du både en købmand og et par spisesteder, deriblandt et pizzeria. Med lidt god vilje kan man godt gå derned - men om aftenen er der ikke gadebelysning og der er ikke fortov ude på landet.

Læs mere om Agriturismo Corte Tamellini

Vinproduktion og gårdbutik

Øjet ser vinranker til alle sider. I det fjerne anes landevejen og yderst til venstre i synsfeltet ligger der et par ikke alt for kønne lagerbygninger, som er det eneste, der skæmmer et ellers meget malerisk og naturskønt miljø. Stedet producerer både rød- og hvidvine (produktionen foregår dog ikke på selve stedet) - men lokalproduktionen stopper skam ikke her. Nede i deres ganske lille men velassorterede vinkælder og gårdbutik, hvor deres produkter kan smages og købes med hjem, finder du også både dessertvine, olivenolier, marmelader og syltede grøntsager. Værterne kender mange gode producenter i nærområdet, som de gerne udpeger for dig.

Fælles faciliteter

Der er en lille reception på gården, hvor du bliver taget godt imod. Her er der også en lille taverna og en morgenmadssal, hvor du kan tilkøbe morgenmad. Der er fælles vaskerum på stedet og naturligvis parkering. Bemærk, at det også er muligt at leje mountainsbikes - vi gør dog opmærksom på, at standarden af lejecykler generelt kan være af svingende karakter.

Pool midt blandt vinmarkerne

Poolen er flot og et kapitel for sig. Den indeholder saltvand, ligger nede foran og har et fint vue ud over de omgivende vinmarker. Ved poolen finder du også et toilet og en udebruser, der gør daselivet ved poolen endnu mere afslappet.

Lejlighederne på Agriturismo Corte Tamellini

Toværelseslejlighed Il Fienile med 2+2 sovepladser (med overdækket terrasse)

Denne toværelseslejlighed ligger i stueplan i en bygning for sig selv mellem hovedbygningen og poolen. Den har en overdækket og møbleret terrasse, hvorfra der er en fin udsigt ud over vinmarkerne og til poolen. Det er fra denne lejlighed, hvor der er de bedste muligheder for at holde lidt øje med børnene i poolen, mens du hygger på terrassen. Lejligheden fordeler sig i to plan, som ikke er adskilt ad en dør: I stueetagen er der et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (mikrobølgeovn, køleskab, 4 gasblus). På etagen ovenover er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden har desuden wi-fi, tv, værdiboks og aircondition.

Toværelseslejlighed Da Enso med 2+2 sovepladser (med terrasse)

Denne toværelseslejlighed ligger på 2. sal i hovedbygningen med selvstændig indgang udefra. Den har en mindre, aflang møbleret terrasse med udsigt til gårdspladsen og vinmarkerne. Lejligheden fordeler sig i to plan, som ikke er adskilt ad en dør: Nederst er der et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (mikrobølgeovn, køleskab, 4 gasblus). På etagen ovenover er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden har desuden wi-fi, tv, værdiboks og aircondition. Bemærk, at der er begrænset loftshøjde på den øverste etage.

Toværelseslejlighed Da Tita med 2+4 sovepladser (med terrasse)

Denne toværelseslejlighed ligger på 1. sal i hovedbygningen med selvstændig indgang udefra. Den har en stor, møbleret terrasse. Lejligheden fordeler sig i tre plan, som ikke er adskilt ad en dør: Nederst er der et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (mikrobølgeovn, køleskab, 4 gasblus). På etagen ovenover er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser og øverst oppe en hems med to enkeltsenge. Lejligheden har desuden wi-fi, tv, værdiboks og aircondition.

Toværelseslejlighed La Stalla med 2+3 sovepladser (med terrasse)

Denne toværelseslejlighed ligger i stueplan i hovedbygningen med selvstændig indgang udefra. Fortil har den en møbleret terrasse, der ligger i hjørnet af gårdspladsen. Lejligheden fordeler sig i tre plan, som ikke er adskilt ad en dør: Nederst er der et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (mikrobølgeovn, køleskab, 4 gasblus). På etagen ovenover er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser og øverst oppe en hems med en enkeltseng. Lejligheden har desuden wi-fi, tv, værdiboks og aircondition. Bemærk, at der er begrænset loftshøjde på hemsen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Anbefalinger til dig

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Belvedere di San Leonino

Castellina in Chianti, Toscana

Populært i Veneto

search map