Agriturismo i Soave i Veneto

Agriturismo Corte Tamellini

Lejlighed Fienile Lejlighed Stalla Lejlighed Tita Da Enso i den lysegule bygning til venstre, derefter Da Tita i den røde bygning, la Stalla til højre og Il Fienile i den orange bygning helt til højre
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Corte Tamellini ligger i det uspolerede og uimodståelige vindistrikt Soave, som grænser op til Valpolicella, der er verdenskendt for sine kraftfulde rødvine Amarone. Der findes ikke mange steder som Corte Tamellini i Norditalien - dette landsted er ideelt for 'kør-selv'-folket og for dem, der gerne vil kombinere med dagsudflugter til Gardasøen eller Venedig. Og så kan du tilmed vælge lejligheder med terrasse på dagsbasis.

Hvor er vi?

Beliggenheden er landlig og bylivet synes fjernt. Ikke desto mindre ligger Verona blot 30 km væk og Soave by blot 5 km væk. Nærmeste landsby er Costiggiola, som ligger ca. 1 km væk. Her finder du både en købmand og et par spisesteder, deriblandt et pizzeria. Med lidt god vilje kan man godt gå derned - men om aftenen er der ikke gadebelysning og der er ikke fortov ude på landet.

Læs mere om Agriturismo Corte Tamellini

Vinproduktion og gårdbutik

Øjet ser vinranker til alle sider. I det fjerne anes landevejen og yderst til venstre i synsfeltet ligger der et par ikke alt for kønne lagerbygninger, som er det eneste, der skæmmer et ellers meget malerisk og naturskønt miljø. Stedet producerer både rød- og hvidvine (produktionen foregår dog ikke på selve stedet) - men lokalproduktionen stopper skam ikke her. Nede i deres ganske lille men velassorterede vinkælder og gårdbutik, hvor deres produkter kan smages og købes med hjem, finder du også både dessertvine, olivenolier, marmelader og syltede grøntsager. Værterne kender mange gode producenter i nærområdet, som de gerne udpeger for dig.

Fælles faciliteter

Der er en lille reception på gården, hvor du bliver taget godt imod. Her er der også en lille taverna og en morgenmadssal, hvor du kan tilkøbe morgenmad. Der er fælles vaskerum på stedet og naturligvis parkering. Bemærk, at det også er muligt at leje mountainsbikes - vi gør dog opmærksom på, at standarden af lejecykler generelt kan være af svingende karakter.

Pool midt blandt vinmarkerne

Poolen er flot og et kapitel for sig. Den indeholder saltvand, ligger nede foran og har et fint vue ud over de omgivende vinmarker. Ved poolen finder du også et toilet og en udebruser, der gør daselivet ved poolen endnu mere afslappet.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Corte Tamellini

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Corte Tamellini

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Corte Tamellini som ligger i Veneto. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Corte Tamellini. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 21 anmeldelser fra Agriturismo Corte Tamellini

Fantastisk Ferie hos Agriturismo Corte Tamelline

Det var bare en skøn ferie. Vi skulle have boet i en anden lejlighed, men fik huset Il Fienile, der var dejligt. Alt ok.

Læs mere

Skønt sted

Rigtig dejligt sted
De er desvær ved og bygge flere lejligheder og når de er færdig bliver det lidt trængt der

Læs mere

Super dejligt sted

Det var en rigtig god oplevelse at komme til Corte Tamellini. Beliggenheden og indretningen af lejligheden var helt perfekt. Skønt med poolen - som ingen af os kunne få nok af. Bestemt et sted vi vil søge igen. De ting vi kunne ønske var anderledes - var vores terasse som reelt var en balkon med plads til et lille bord og 2 stole. Det vil være godt med et større bord og 4 stole nu lejligheden var beregnet til 4 personer. Vi prøvede morgenmaden - som vi syntes var noget dyr i forhold til indholdet og valgmulighederne.

Læs mere

Service minded og imødekommende

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Corte Tamellini

Læs mere

Rigtig lækkert!

Meget charmerende indkvartering blandt smukke vinstokke. Dejlig pool og pænt indrettet lejligheder. Tæt på restauranter og shopping.

Læs mere
 
search map