Villa i San Pietro in Cariano i Veneto

Villa Amarone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Amarone ligger altså på Masua-skråningen i vindistriktet Valpolicella. For at komme op til villaen kører man ad en snoet grusvej gennem de smukke vinmarker. Fra villaen er der en fabelagtig udsigt over kirken San Floriano og byen San Pietro in Cariano samt de omkringliggende vinmarker. Nærmeste restaurant ligger blot ca. 1,5 km fra villaen.

Villa Amarone er bygget ind i bjergskråningen, således at man ved indkørslen til ejendommen ikke kan se det. Her er det kun græsplænen, den fantastiske udsigt og de omkringliggende vinmarker, der møder ens blik. Skønt huset er bygget ind i skrænten, er der på grund af en solid udgravning (på bagsiden med en tilbygning i glas) fin passage hele vejen rundt, og man får derfor lysindfald både fra de brede glasdøre og fra vinduerne, der vender mod skråningen. Et flot hus, som bør opleves!

Læs mere om Villa Amarone

I den 4000 m² store olivenlund, som omgiver villaen, er der anlagt en fritstående pool. Herfra kan du nyde synet ud over vinmarkerne og de nærliggende, små byer, mens du plasker rundt i det forfriskende saltvand. I haven er der ydermere en varmtvandsbruser, en flot havepavillon med bord og stole, en pejs (som let kan fungere som grill), samt et udekøkken.

Fireværelsesvilla med 6 sovepladser:
Huset er indrettet i minimalistisk stil, men virker dog ikke sterilt, da man også har anvendt materialer og elementer, der hører til vindistriktet Valpolicellas traditionelle kultur. Husets beliggenhed gør det unødvendigt at udstyre det med aircondition, da man kan mærke vinden selv på de varmeste sommerdage.

Du kommer ind i huset i den lyse og flotte opholdsstue, hvor der er bord og stole til seks samt sofaarrangement og satellitfjernsyn. I den ene ende af stuen er der adgang til et rummeligt køkken med ovn og opvaskemaskine samt vaskerum med vaskemaskine, og i den anden ende af stuen er der adgang til et badeværelse.

En dør fører til soveafdelingen med parketgulve. Her finder man et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, et soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng), et soveværelse med køjeseng samt det tredje badeværelse med toilet og bruser. Alle soveværelser - lige som opholdsstuen - vender mod dalen og byen, hvorfor lysindfaldet nydes lige godt fra alle husets rum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map