Hotel i San Pietro in Cariano i Veneto

Hotel Villa del Quar

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Udover, at beliggenheden er fantastisk, kan du glæde dig over, at du befinder dig et historisk sted. Hotel Villa del Quar føles både mystisk og spændende, med en skøn atmosfære. Er du gourmand, tror jeg, du vil trives her. Stedets restaurant Arquade, serverer herlige retter med udsøgte vine til. Hotellet dyrker sine egne vine, som også serveres i restauranten - tre forskellige druer, som giver tre forskellige vine.

Smag på druerne

Villa del Quar er, som nævnt ovenfor, klassificeret som et af de 10 bedste hoteller i Italien, hvilket i sig selv er en helt ekseptionel præstation. Hotellet har en smuk vinkælder, som ligger en trappe ned i en af bygningerne, og her holdes der vinsmagninger. Som vores gæst kan du besøge vinkælderen og prøvesmage deres bedste vine, med en lille gourmet-snack til. Eventyret kan begynde.....

Læs mere om Hotel Villa del Quar

Charme og historie

Via Claudia Augusta. Sådan hedder den ældgamle vej, der fører dig frem til hotellet, og bare tanken om at dette historiske sted blev trampet på af kolonne efter kolonne af romerske soldater, kan give dig kuldegysninger. Allerede i år 47 efter Kristus fungerede villaen som et "hotel", og var en hvileplads for romerske soldater. Her kunne de bytte deres heste ud, når de var blevet for trætte til at gå videre. Stedet har skiftet form mere end en gang i løbet af de forgangne århundreder. I Middelalderen blev det til et slot, og de forskellige historiske begivenheder afløste hinanden frem til 1922, da det blev det hotel, det er i dag. På Villa del Quar er man stolte af sin arv, og den forvaltes ypperligt.

Hotellet ejes af det karismatiske ægtepar Maria Evelina Acampora og Leopoldo Montresor, som selv forestår den daglige drift sammen med et håndplukket hold af super professionelt personale, som formår at give stedet den hygge og diskretion, som det kræver.

Nyd livet i den smukke parklignende have

Den dejlige morgenmad, som bl.a. består af friskpressede juicer, godt pålæg, æg og bacon, serveres i et smukt orangeri. På Villa del Quar er man fleksible, når det gælder måltider, og man forsøger at tilpasse sig efter gæsternes behov og ønsker og naturligvis kan du nyde maden under åben himmel. Til villaen hører en stor og fin have, som er indrammet af oliven- og citrontræer i krukker. På markerne omkring dig står vinrankerne tæt. I den skyggefulde have ligger en skøn pool, så det er bare at vælge en solstol og slå dig ned.

Hotellet er indrettet i en tidligere veneziansk villa i neoklassisistisk stil, som sammen med de mange tilbygninger er opført over en lang årrække. Familien bor selv i hovedbygningen, hvor også enkelte af stedets suiter er indrettet.

Tag cyklen ud i det fri

Du bor på landet i et smukt landskab, hvor du har alle forudsætninger for at få en dejligt afslappende ferie. La Valpolicella er et ideelt område, hvis du ønsker at hike eller trekke, og der er smukke cykelruter, som ligger langt fra trafikkerede veje. Rundt om ligger flere mindre landsbyer, og til Pedemonte er der et par km. Ønsker du et større udvalg af muligheder, kan du nemt komme til Verona, som ligger kun 10 km. væk. Vælger du at køre mod vest, kommer du frem til Gardasøen og den pittoreske lille by Lazise, ca. 26 km. væk.

De fleste af hotellets gæster kommer i egen bil eller med privatchauffør, men skulle turen foregå i helikopter, er der også indrettet en særlig landingsplads til dem.

Hotellet har en stor hyggelig reception med sofahjørne, flere opholdsstuer, restaurant, terrasse, have med stor swimmingpool og udendørs servering, joggingsti i vinmarkerne, mindre fitness rum, sauna og konferencerum.

Smagfulde og komfortable værelser

Villa del Quar har i alt 25 værelser i forskellige kategorier, og som er fordelt i to bygninger.
Værelserne er smagfuldt indrettet, og alle har forskellige farver og detaljer. Flere af dem har træbjælker i loftet, og alle har tidløse møbler. Flere af badeværelserne er udført i marmor, og et par af værelserne har skråtag. Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, wi-fi, minibar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Byblos Art Hotel - Villa Amistà

San Pietro in Cariano, Veneto

Villa Cortine Palace Hotel

Sirmione, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populært i Veneto

search map